ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/12/11

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην ομιλία για τον "Μύθο του Πολυτεχνείου"

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα "Ο μύθος του Πολυτεχνείου", στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα την Κυριακή 4/12.

Παρότι ήταν η πρώτη Κυριακή που άνοιγαν τα γραφεία μας (τακτική λειτουργία κάθε Πέμπτη 7 μ.μ.) οι συναγωνιστές από κάθε γωνιά της Ανατολικής Αττικής ζέσταναν από νωρίς το χώρο με την παρουσία τους
και τις συζητήσεις τους για την τρέχουσα επικαιρότητα περιμένοντας να ξεκινήσει ο προαναγγελθείσα ομιλία. Συναγωνιστές με τα παιδιά τους και τις οικογένειες τους πέρασαν από τα γραφεία μας για να αποδείξουν για άλλη μια φορά με τη παρουσία τους ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ότι παρουσιάζουν οι αλήτες του συστήματος αλλά ένα Πατριωτικό μετερίζι όπου κάθε Έλληνας ξαναβρίσκει την Εθνική του Υπερηφάνεια που τόσα χρόνια προσπαθούν να του στερήσουν.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και του Μετώπου Γυναικών του κινήματος που πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εκδήλωσης και κάθε εβδομάδα εμφανίζεται ακόμα πιο δυνατό και έτοιμο για κάθε Αγωνιστική δραστηριότητα...
Μετά την ουσιαστική συζήτηση των φίλων του κινήματος το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Β.Κ. όπου με μία πύρινη ομιλία του ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα τους αναλύοντας στην αρχή τι ΕΙΝΑΙ και τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Χρυσή Αυγή και στη συνέχεια παρουσιάζοντας στοιχεία για την απομυθοποίηση του εκτρώματος που ονομάζεται Επέτειος του Πολυτεχνείου.
Η εκδήλωση έληξε με την υπόσχεση ότι όλοι οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το προσεχές διάστημα ώστε η φωνή της Αλήθειας να ακουστεί και να διαδοθεί σε όσους περισσότερους συμπατριώτες μας γίνεται μέσα από συνεχείς δράσεις.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...