ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

17/12/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ : Κορωπί - Εκτεταμένη ενημερωτική δράση!

Δυναμικό παρόν έδωσαν σήμερα το πρωί, στο Κορωπί Αττικής, οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής που διέδωσαν τις Ιδέες και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής μοιράζοντας κυριολεκτικά χιλιάδες προκηρύξεις και εφημερίδες του Κινήματος.
Μετά την ομόφωνη απόφαση της Τ.Ο. να βρίσκεται ΚΑΘΕ Σάββατο σε μια περιοχή των Μεσογείων η αρχή έγινε με το Κορωπί. Από νωρίς ξεκίνησε η προετοιμασία ώστε στο προκαθορισμένο ραντεβού μας να είναι όλα όπως πρέπει, με στρατιωτική ακρίβεια και πειθαρχία.
Η πολυμελής ομάδα από Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες βρέθηκε αντιμέτωπη με μια "συνηθισμένη" πλέον εικόνα...Αυτοκίνητα να σταματάνε στη μέση του δρόμου για να πάρουν ένα φύλλο της εφημερίδας, να κορνάρουν, κάτοικοι της περιοχής να μας δίνουν την υπόσχεση για στήριξη στο δύσκολο Αγώνα μας και γενικά ένα κλίμα ενθουσιασμού και μόνο στο αντίκρισμα των συμβόλων του Κινήματος που κοσμούσαν τις μπλούζες των μελών μας.
Στη συνέχεια έγινε πορεία στο κέντρο της πόλης του Κορωπίου όπου "εξαφανίστηκαν" και τα τελευταία έντυπα που είχαμε πάρει μαζί μας, μη μπορώντας να προβλέψουμε αυτή την γενική αποδοχή των κατοίκων.


Καλούμε κάθε συνειδητοποιημένο Πατριώτη από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής να επισκεφτεί τα γραφεία μας που λειτουργούν κάθε Πέμπτη 7-9 στην Αγία Μαρίνα Αρτέμιδας ώστε να ενημερωθεί για τις θέσεις μας και να συμμετέχει στις συνεχείς δράσεις της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής.

Τηλέφωνο 6947285718
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...