ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

31/3/12

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ !!!

Ναι μεν επισήμως το ποσοστό εισόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο φέρεται σαν φάντασμα, μιας και εμφανίζεται και εξαφανίζεται ανάλογα την δημοσκόπηση, το κανάλι και γενικότερα τα συμφέροντά τους, (τα ξέρουμε πια όλα αυτά τα φθηνά τεχνάσματα τους, έχουμε μπουχτίσει), από την άλλη δε, αντιλαμβανόμενοι οι κ.κύριοι καρεκλολάτρες μας , τον παλμό, την αγανάκτηση και την σαφή πλέον στροφή του κόσμου προς τις θέσεις μας, τις αρχές , τις αλήθειες, που μόνο εμείς πρεσβεύουμε, αποφάσισαν να μας μιμηθούν.
Κάκιστα όμως.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο άχρηστοι, που ούτε να αντιγράψουν δεν μπορούν σωστά. Έτσι λοιπόν, αντί να βρούνε τρόπο να διώξουν τους λαθρομετανάστες από την χώρα μας και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν, να μην ξαναγυρίσουν ποτέ, πράγμα καθόλου δύσκολο πιστέψτε με, αντ’ αυτού αποφάσισαν να τους μαντρώσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η άνοδος της εγκληματικότητας από την περιθωριοποίηση τους, η υποβάθμιση των περιοχών της Αττικής αρχικά και της Κοζάνης μετέπειτα και τέλος η ασχήμια γύρω μας.
Όταν τόσα χρόνια εμείς φωνάζαμε να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την χώρα μας, ήμασταν  ρατσιστές!!  Τώρα αυτοί που θα τους μαντρώσουν σαν ζώα, τι είναι; Πολύ θα ήθελα να μας απαντήσει ο κύριος Χρυσοχοίδης. Αλλά τι να πει. Ότι όλα αυτά τα κάνουν από τον φόβο τους μην πάρει ο σύνδεσμος μας το 50%; Γιατί θα γίνει κι αυτό, να είναι σίγουροι. Γι αυτό άλλωστε πανικοβάλλονται και προσπαθούν με τέτοιου είδους εξαγγελίες φιλολαϊκών μέτρων να εξευμενίσουν το λαϊκό αίσθημα. MAΣ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!
Εμείς όμως στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θέλουμε να μαντρώσουμε τους λαθρομετανάστες. Θέλουμε να φύγουν. Να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Όχι γιατί είμαστε ρατσιστές όπως μας κατηγορούν, αλλά γιατί θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες! Ναι, είναι δικαίωμα μου και θέλω κάθε πρωί να ακούω το «καλημέρα» κανονικά και όχι με σπαστά Ελληνικά. Θέλω να δουλεύω με Έλληνες που ξοδεύουν τα χρήματα τους, δίνοντας τα σε Έλληνες και όχι σε μετανάστες, με μαύρη εργασία που στέλνουν τα χρήματα τους έξω, στην Αίγυπτο, στο Πακιστάν, στην Κίνα, στην Αλβανία στην Βουλγαρία και οπουδήποτε αλλού.
Θέλω να κυκλοφορώ σε κάθε σημείο της πόλης μου, ότι ώρα και να είναι και να μην φοβάμαι. Θέλω να επισκέπτομαι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας μας και να μην συναντώ αγριεμένα σκοτεινά βλέμματα να με παρατηρούν λες και είμαι αξιοθέατο.
Θέλω την ελευθερία μου…..Συναγωνιστές,
Πόσα χρόνια έχουμε να νιώσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο ελεύθεροι;


Μαρία Αλεξανδρή
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...