ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/6/13

Σε αλβανικά σπίτια στο Κορωπί κρατούν την 17χρονη Ελληνίδα η οποία εξαφανίσθηκε από την Αργυρούπολη. Συνεχείς οι εκκλήσεις του πατέρα της σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Οι γονείς του αλβανού κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα...

Κανένα ίχνος δεν έχει δώσει, μέχρι στιγμής, η 17χρονη Κατερίνα η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αργυρούπολη το πρωί της 18ης Ιουνίου.
Το κορίτσι δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με τους γονείς του. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες οι οποίες δόθηκαν από τον πατέρα της μικρής, η κόρη του εξαφανίσθηκε με έναν αλβανό, που διαμένει στο Κορωπί.

Ο αλβανός έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του χωρίς να έχει αφήσει ίχνη, οι δε γονείς του ισχυρίζονται ότι δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ο γιός τους...

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το κορίτσι θεάθηκε στο Κορωπί στα σπίτια αλβανών φίλων του απαγωγέα. Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποίησε τους συμμαθητές του ότι υπέχουν ευθύνες αφού ο 18χρονος κατηγορείται πλέον για αρπαγή ανήλικης.
Σύμφωνα με το Amber Alert η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και βάρος 60 κιλά.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο σορτσάκι, μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρα σανδάλια. Φοράει πολλά βραχιόλια και έχει σκουλαρίκια στη μύτη και στα αυτιά.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...