ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25/6/13

Ωρωπός. Με την πρώτη φωτιά αποκαλύφθηκε η πλήρης έλλειψη οργάνωσης και η ανυπαρξία του δημοτικού μηχανισμού πυροπροστασίας, παρά τα 185.000 που έχουν προβλεφθεί για φέτος. Ακινητοποιημένες οι δημοτικές υδροφόρες!

Από αρνητική έκπληξη σε αρνητική έκπληξη μας οδηγεί ο δήμος Ωρωπού. Με αφορμή την χτεσινή πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο, εμπλουτίζουμε τον ογκώδη φάκελλο, τον οποίο συντάξαμε και σταχυολογούμε τις ...ομορφιές που επιφυλάσσει ο δήμος στους δημότες του, αρχής γενομένης από τα αντλιοστάσια της Ιπποκρατείου Πολιτείας και την απευθείας ανάθεση της φωτοχυσίας με λάμπες κόστους 200.000 (τα φαινόμενα απασχόλησαν την ιστοσελίδα μας Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής).

Στο Μαρκόπουλο Ωρωπού η φωτιά ήταν επικίνδυνη, και η οργάνωση πυροπροστασίας του δήμου εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Σε μακρινό δήμο κατέφυγαν οι Ωρωπιώτες για να την κατασβέσουν. Το κονδύλι της πυροπροστασίας των 185.000 έχει προβλεφθεί μεν στον προϋπολογισμό του δήμου Ωρωπού, με τα 80.000 να αφορούν αντιπυρικούς καθαρισμούς που ...ΘΑ γίνουν και 50.000 για τα 2 4κίνητα τζιπ της πυρόσβεσης. Τίποτα από αυτά δεν είδαμε στην χτεσινή πυρκαγιά.
 

Η πυροσβεστική υδροφόρα άλλου δήμου σε επιφυλακή στο Μαρκόπουλο.
Την Κυριακή παρέμενε -όλη τη νύχτα- σε επιφυλακή και η υδροφόρα του πρώην δήμου Ωρωπίων (φωτο) παραμένει σε ΑΚΙΝΗΣΙΑ πίσω από το δημαρχείο. Το ίδιο και το πολυμηχάνημα (και πυροσβεστικό με κανονάκι), πάλι του πρώην δήμου Ωρωπίων, που σκουριάζει στην ΑΧΡΗΣΤΙΑ και αυτό πίσω από το δημαρχείο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...