ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/6/13

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή!

Σε μια ακόμη παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και του πολλαπλασιασμού των ποσοστών προχώρησε ο εγχώριος Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα "Δημοκρατία". Στην χθεσινή στήλη του Μενέλαου Τασιόπουλου για το νέο ρευστό πολιτικό σκηνικό που δημιουργείται από την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

"Δεξιά επί του παρόντος υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι διατηρούνται ως παρουσία, και η ανερχόμενη, δυστυχώς, Χρυσή Αυγή, που βλέπει τα ποσοστά της σε διψήφιο νούμερο με ορίζοντα το 18% έως 20%".

Σχολιάζοντας το "δυστυχώς" του αρθρογράφου, να τονίσουμε πως... δυστυχώς για το σαθρό πολιτικό κατεστημένο του τόπου και ΕΥΤΥΧΩΣ για την Πατρίδα η Χρυσή Αυγή τυγχάνει την αποδοχή ολοένα και περισσότερων αφυπνισμένων Ελλήνων που πυκνώνουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με ένα και μοναδικό σκοπό: Να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου τα γνωρίζουν καλά στα παράκεντρα εξουσίας και αντιλαμβάνονται πως η εκτρωματική συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ αποτελεί το πολιτικό κύκνειο άσμα της αμαρτωλών πρώην μεγάλων κομμάτων. Ερχόμαστε!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...