ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/6/13

Συνελήφθη 46χρονος να πουλά ηρωίνη στα Σπάτα!

’Λαυράκι’’ έβγαλε ο έλεγχος στον οποίο προέβησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προ ημερών, όταν σταμάτησαν για τροχαίο έλεγχο 46χρονο οδηγό στην συμβολή των οδών Χρ. Μπέκα και Αγ. Δημητρίου στα Σπάτα. Ο 46χρονος τελούσε υπό παρακολούθηση αρκετό καιρό, μια που κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών είχε ασφαλείς πληροφορίες ότι ο συλληφθείς ‘έβγαζε τα προς το ζην’ λειτουργώντας ως ‘βαποράκι’ στην περιοχή των Σπάτων και της Αρτέμιδος.
Ο 46χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προέβησαν σε έλεγχο χωρίς-στην αρχή- να βρεθεί κάτι επιβαρυντικό επάνω του. Η παρατηρητικότητα των αστυνομικών και η νευρικότητα του οδηγού όμως βοήθησαν στο να αποκαλυφθεί ο ρόλος του εμπόρου του λευκού θανάτου. Στο δάπεδο του αυτοκινήτου, στην θέση του οδηγού βρέθηκε πεταμένη ποσότητα λευκής σκόνης την οποία φυσικά αμέσως οι αστυνομικοί αναγνώρισαν ως ηρωίνη. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον σταμάτησαν για έλεγχο, ο 46χρονος σκόρπισε την ηρωίνη στο δάπεδο του αυτοκινήτου ελπίζοντας να μην υποπέσει στην αντίληψη τους. Η εύρεση της όμως ήταν η αρχή του τέλους για τον αδίστακτο έμπορο που προμήθευε εδώ και καιρό με χασίς και ηρωίνη τις πιάτσες του θανάτου, πουλώντας την ηρωίνη προς 20-25 ευρώ το γραμμάριο, οδηγώντας νέους κυρίως ανθρώπους σε ψεύτικους ‘παραδείσους’ δίνοντας τους ‘διέξοδο’ στα προβλήματά τους, εκμεταλλευόμενος τον αδύναμο χαρακτήρα των χρηστών.

Είναι πραγματικά κρίμα νέοι κυρίως άνθρωποι να οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο πέφτοντας θύματα των επιτήδειων και αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών, όταν λόγω πιθανών προσωπικών ή οικογενειακών προβλημάτων ψάχνουν μια διέξοδο και το μόνο προτεταμένο χέρι ‘βοηθείας’ είναι αυτό του θανάτου!

Η Χ.Α. παρατηρεί με οργή και λύπη τα αυξανόμενα φαινόμενα διακίνησης ναρκωτικών όπως και της αύξησης των χρηστών στους δήμους της Αν. Αττικής! Αιτίες πολλές, όταν σε κάθε οικογένεια έχουν πολλαπλασιαστεί οι άνεργοι ελέω μνημονίου, οι ευκαιρίες των νέων ανθρώπων για μόρφωση ελαχιστοποιήθηκαν εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής που ασκούν οι εθνοπροδότες ηγήτορες του Υπ. Παιδείας, το αξιακό σύστημα της Ελληνικής κοινωνίας τελεί υπό κατάρρευση μια που οι ‘φωστήρες’ της πολιτικής φρόντισαν να δημιουργήσουν ως πρότυπο για την νεολαία το μοντέλο ‘’άρπαξε να φας και κλέψε να ‘χεις!’’ Τα νέα παιδιά διοχετεύονται εντέχνως σε δραστηριότητες που ουδεμία σχέση έχουν με την πνευματική εγρήγορση και την ψυχική θωράκισή τους, σπρώχνονται αδίστακτα και απροκάλυπτα σε ψεύτικους, εφήμερους παραδείσους με πρωταρχικό σκοπό να μην σκέπτονται, να μην κρίνουν, να μην αντιδρούν, παρά να βρίσκονται μονίμως σε ύπνωση, σε πνευματική αποχαύνωση, αφού έτσι η συστημική πολιτική τους δεν κινδυνεύει. Όμως να είναι σίγουροι ότι το Εθνικιστικό Κίνημα θα τους χαλάσει την ‘σούπα’ μια που καθημερινά προσφέρει στους Έλληνες ευκαιρίες για Εθνική αφύπνιση, και θα κάνει το παν για να καθιερωθεί το ιδιώνυμο για τους εμπόρους ναρκωτικών. Γιατί πολύ φοβόμαστε ότι ο συλληφθής θα ακολουθήσει την πεπατημένη. Στην δίκη του ο συνήγορος θα παρουσιάσει μία εξαγορασμένη γνωμάτευση κάποιου επίορκου ιατρού που θα βεβαιώνει ότι ο πελάτης του είναι τοξικοεξαρτημένος, θα επιβληθεί ποινή ‘χάδι’ , και σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό το απόβρασμα θα κυκλοφορεί ελεύθερο και θα σκοτώνει ξανά τα παιδιά μας ενώ οι διωκτικές αρχές θα παρακολουθούν ανήμπορες να αντιδράσουν, μια που η δικαιοσύνη θα έχει πάλι ‘θριαμβεύσει!’….

Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...