ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25/6/13

Στα χέρια των αρχών για διαρρήξεις 8 αλλοδαποί‏

Δικογραφία σε βάρος οκτώ αλλοδαπών, υπηκόων Αλγερίας, Μαρόκου, Ιράκ και Αφγανιστάν, ηλικίας 20-29 ετών σχηματίσθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι οκτώ αλλοδαποί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν διαρρήξεις κατοικιών, καταστημάτων και αυτοκινήτων, από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα και άλλα τιμαλφή. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι σήμερα έχουν διαπράξει είκοσι οκτώ (28) διαρρήξεις στο Παγκράτι, τον Κολωνό, τα Πατήσια, τον Νέο Κόσμο, τον Πειραιά, την Κόρινθο και τα Χανιά. Αναλυτικότερα, οι ‘κατατρεγμένοι’ αυτοί μετανάστες είχαν διαπράξει:

-ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18) διαρρήξεις αυτοκινήτων
-ΕΞΙ (6) διαρρήξεις κατοικιών
-ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) διαρρήξεις καταστημάτων

Αυτά φυσικά είναι τα μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένα διαπραχθέντα αδικήματα, καθώς στο στάδιο των ανακρίσεων ενδέχεται να μεγαλώσει η λίστα του ‘θεάρεστου’ έργου αυτών των ‘κακόμοιρων’ αλλοδαπών! Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και μέχρι στιγμής συνελήφθη ένας 23χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των υπολοίπων μελών της σπείρας.

Είναι βεβαίως άτοπο να ισχυριστούμε ότι αυτά τα ‘παιδιά’ ήρθαν στην χώρα μας με το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών!!! (Φήμες που διαδίδονται ότι δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν υποτροφία για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ελέγχονται ως ανακριβείς.) Αυτή η ωραία παρέα αλλοδαπών εγκληματιών εισήλθε (εννοείται) παράνομα στην χώρα μας, συναντήθηκαν, συνέστησαν μία Μ.Κ.Ο. (Μεταναστευτική Κακοποιός Οργάνωση) και αποφάσισαν να μετέχουν σε ένα πρόγραμμα ‘απαλλοτρίωσης’ αγαθών από τους Έλληνες πολίτες, ανενόχλητοι, αφού προτεραιότητα του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ είναι να στοχοποιήσει και να εξαλείψει τους Έλληνες Εθνικιστές με όποιο μέσο διαθέτει!

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η σπείρα των αλλοδαπών θα βρει νομική στήριξη από τους σπουδαίους νομικούς του από-κόμματος των 1000+1 συνιστωσών, όπως επίσης – αν κρίνουμε από τις χώρες προέλευσης τους- είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι δικηγόροι θα επικαλεστούν τις εμπόλεμες συνθήκες που επικρατούν στις χώρες αυτές, τα δύσκολα παιδικά χρόνια των ‘πελατών’ τους, την κακοποίηση που έχουν υποστεί, τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσής τους, την κοινωνική απομόνωση που επιφύλαξε η πουριτανική Ελληνική κοινωνία και άλλα τέτοια φαιδρά!

Η Χ.Α. καταγγέλλει για άλλη μια φορά την εγκληματική-και εν πολλοίς ανύπαρκτη-μεταναστευτική πολιτική των ανδρείκελων του συστήματος, που προσφέρει τους Έλληνες πολίτες βορά στις διαθέσεις των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών στην χώρα μας.

Καταδικάζει τόσο την μετατροπή των συνοικιών των πόλεων σε ασιατικά γκέτο, όπου βρίθουν από εγκληματικά στοιχεία, όσο και την υποκριτική στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, που στον βωμό της πολυπολιτισμικότητας θεωρεί ότι η αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων, τα πολλαπλά εγκλήματα εις βάρος τους, το εμπόριο ναρκωτικών, η μαστροπεία ‘δυστυχισμένων ανήλικων κοριτσιών’ οι κλοπές, οι διαρρήξεις, οι απρόκλητες επιθέσεις και οι κάθε λογής εγκληματικές ενέργειες εις βάρος του γηγενή πληθυσμού, αποτελούν το όραμα μιας Ελλάδας διεθνιστικής, ανεκτικής στην εισαγόμενη βία, χώρας χωρίς σύνορα και έννομη τάξη, που θα δέχεται στους κόλπους της ό,τι χειρότερο διαθέτουν οι χώρες από τις οποίες προέρχονται αποβράσματα όπως αυτά που συνελήφθησαν από τις αρχές!

Η Χ.Α. είναι δίπλα σε κάθε Έλληνα πολίτη που δεν μπορεί πλέον να ανέχεται τις ορδές των παράνομων μεταναστών που λεηλατούν την περιουσία του, θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του, ενώ η πολιτική ηγεσία σφυρίζει αδιάφορα δίνοντας ‘γη και ύδωρ’ σε κάθε καταζητούμενο αλλοδαπό και έχει κατασκευάσει ένα πλήρες πλέγμα ‘προστασίας’ για να προστατεύσει ποιούς; Τους εγκληματίες από τους νομοταγείς!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...