ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24/6/13

Alert! 82χρονη βρέθηκε φρικτά κατακρεουργημένη, βιασμένη και με αποκομμένους τους μαστούς στον Υδροβιότοπο της Αρτέμιδας! Σιγήν ιχθύος από το υπουργείο και τα εξωνημένα μέσα μαζικής εξαπάτησης!

Τον υδροβιότοπο λυμαίνονται ως άντρο και αφοδευτήριο εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί που κυκλοφορούν ασύδοτοι στην περιοχή! Από το μεσημέρι και μετά κυκλοφορούν με τα ποδήλατα και αποτελούν μέγιστο κίνδυνο για τα παιδιά, τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους!

Κωνσταντίνα Κιτίδη το όνομά της. Η άτυχη Ελληνίδα είχε εξαφανισθεί από 5μήνου. Ειχε βγει το μεσημέρι για να μαζέψει χόρτα και έκτοτε αγνοείτο. Δεν έπασχε από άνοια. Ο γιός της είχε νοικιάσει ελικόπτερο για να πετάξει πάνω από την περιοχή για να την βρει, αλλά μάταια

Την προηγούμενη εβδομάδα ένας σκύλος έφερε στο αφεντικό του ένα σχισμένο κομμάτι ύφασμα. Ο άνθρωπος θορυβήθηκε, ειδοποίησε την αστυνομία και ακολούθησε τον σκύλο που τον οδήγησε στο πτώμα που ευρίσκετο σε αποσύνθεση.Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε φρικτή κακοποίηση, βιασμό και αποκοπή του στήθους.

Το θέμα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και γίνεται εντατική προσπάθεια να αποκρυβεί από τα καθεστωτικά μέσα και τις ρυπαρές φυλλάδες.

Η προσπάθεια απόκρυψης του θέματος και το "τελετουργικό" του εγκλήματος παραπέμπει σε ξένο στοιχείο.

Αν ο δράστης ήταν Έλληνας θα διατυμπάνιζαν το όνομά του από την πρώτη στιγμή.

Μπροστά στο πολλαπλό αυτό φρικτό έγκλημα κατά Ελληνίδας ηλικιωμένης οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο πρόεδρος της δημοκρατίας προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και τη νοημοσύνη μας, προσκαλώντας ενήλικες εξ Ασίας και εξ Αφρικής στο προεδρικό μέγαρο, βραβεύοντάς τους και αποκαλώντας τους "παιδιά". Ο υπουργός Προπό είναι απασχολημένος μόνο το "κυνήγι των μαγισσών"...

Η Χρυσή Αυγή Ανατολικής Αττικής έχει χρέος να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες παραθεριστές που συρρέουν στην Αρτέμιδα το καλοκαίρι για την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του αφύλαχτου υδροβιότοπου ΑΛΥΚΕΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ο οποίος έχει γίνει άντρο αλλοδαπών εγκληματιών.
Τα γραφεία μας δέχονται επώνυμες καταγγελίες από όποιον μπορεί να συνεισφέρει στην ανακάλυψη του δράστη όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής.
Είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα, 10.00 - 13.00 και κάθε Πέμπτη 19.00 - 22.00,
κινητό 6947 285718

Τηλ / Fax: 22940 40200
Email: xa.an.at@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...