ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25/6/13

Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, στη περιοχή της Αρτέμιδας, μέσα σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο.

Προχθές (22-6-2013) το πρωί, συνελήφθη στο χώρο της φυτείας ο καλλιεργητής, ηλικίας 44 ετών, τη στιγμή που πότιζε τα δενδρύλλια. Μετά από έρευνα βρέθηκαν και εκριζώθηκαν εβδομήντα τρία (73) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,7 έως 2 μέτρων και σαράντα έξι (46) δενδρύλλια μικρού ύψους, φυτεμένα σε γλαστράκια.

Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και είκοσι οκτώ (28) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η εγκληματικότητα εκτινάσσεται την θερινή περίοδο στην περιοχή της Αρτέμιδας, λόγω της συνεχούς συρροής δεκάδων χιλιάδων οικογενειών παραθεριστών με τα ανήλικα τέκνα τους, τα οποία αποτελούν τον βασικό στόχο των εμπόρων ναρκωτικών. Η πλημμελής αστυνόμευση, η ανεπαρκής αστυνομική δύναμη, η αποψίλωση των τμημάτων από μάχιμους άνδρες και γυναίκες, η ασυδοσία των παράνομων αλλοδαπών στοιχείων οι οποίοι κυκλοφορούν "φορτωμένοι" στην κυριολεξία με ναρκωτικά σε επιτήδειες μικροσυσκευασίες, όπως σπιρτόκουτα -προσφιλής τακτική των μπαγκλαντεσιανών π.χ.- καθιστούν πανεύκολο το εγκληματικό έργο των εμπόρων, οι οποίοι παρασκευάζουν και πωλούν ανενόχλητοι στους πιτσιρικάδες την καταστρεπτική τους πραμάτεια.
Για τα εγκλήματα των κυκλωμάτων προώθησης και εμπορίας ναρκωτικών πρέπει να θεσπισθεί το ιδιώνυμο, όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή, και όχι όπως ισχύει σήμερα, να ορίζεται απλώς η τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια με μια εγγύηση ο δράστης να απελευθερώνεται από τον επιτήδειο δικηγόρο του μέχρι την δίκη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...