ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

30/6/13

Άρτεμις χώροι άθλησης και αναψυχής - Λείπουν Δημοτικοί Υπεύθυνοι


Θα θέλαμε να δείτε προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί, να προβληματιστείτε και να σκεφθείτε για ποιο λόγο οι άνθρωποι που ψηφίστηκαν από τους δημότες της Αρτέμιδος για να προάγουν τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την περιβαλλοντική ευαισθησία, αποδεικνύονται όχι απλώς αδιάφοροι, μα επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο! Εν μέσω θέρους, σε έναν χώρο άθλησης που θα μπορούσε ο δήμος να τον καταστήσει πόλο έλξης για τους κατοίκους της Αρτέμιδος, αντ’ αυτού ‘κάποιος’ έφερε μηχανήματα και έσκαψε περιμετρικά του ανοιχτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης κάτι μυστήρια χαντάκια! Συμπληρωματικά, εμφανίστηκαν δεκάδες σωλήνες Φ140 PVC προφανώς για συντροφιά στα χαντάκια.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χώρος άθλησης είναι πλήρως εγκαταλελειμμένος, η εικόνα είναι αποκαρδιωτική, με τα κτήρια-φαντάσματα, η φύση αναπτύσσεται άναρχα, και σε όλο το τοπίο οι δύο μπασκέτες στέκονται αγέρωχες, σε πείσμα θα έλεγε κανείς της πλήρους εγκατάλειψης που εμφανίζει ο χώρος! Στο τέρμα των λεωφορείων στον Άγιο Νικόλαο, σχηματίστηκε μία λίμνη στάσιμου νερού, ή καλύτερα ένας βούρκος αρκετά ταιριαστός με τα μυαλά των αιρετών, οι οποίοι αντί να φέρουν ένα μηχάνημα για να διώξουν τα νερά, προφανώς έχουν στο μυαλό τους να δημιουργήσουν το κατάλληλο οικοσύστημα για την αναπαραγωγή του κουνουπιού-τίγρη!! Θεμιτό κι αυτό, αφού η δημοτική αρχή είναι γνωστή για τις ενέργειες που κάνει για να σώσει σπάνια είδη από την εξαφάνιση, όπως το παράσιτο ‘σκάνδαλους-σκάνδαλους’ ή το ζιζάνιο ‘πολιτίσμους αναίσθητους’!

Η Χ.Α. καταγγέλλει την πλήρη αδιαφορία των αιρετών για την άθλια εικόνα που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος χώρος άθλησης, στηλιτεύει την αναισθησία των φορέων του δήμου για την δημόσια υγεία και ρωτά τους (ανευθυνο)υπεύθυνους: - ‘’Που αποσκοπεί η ξαφνική και εν κρυπτώ διάνοιξη των χαντακιών; Τι εξυπηρετούν οι συγκεκριμένοι σωλήνες; Ποιος ανέλαβε την συγκεκριμένη εργασία και με τι κόστος; Γιατί εγκαταλείφθηκε ο αθλητικός χώρος; Τι σχεδιάζει ο δήμος στον συγκεκριμένο χώρο; Πότε επιτέλους θα διώξει τα στάσιμα νερά στο τέρμα των λεωφορείων; ‘’

Περιμένουμε τις απαντήσεις των υπευθύνων άμεσα, ή για να είμαστε ειλικρινείς, περιμένουμε την ίδια, συνεχή, ένοχη, εκκωφαντική σιωπή τους….

Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...