ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/6/13

Νέους Καλατράβες... ονειρεύεται ο δήμαρχος Μαραθώνα. Ποιό ακριβώς το νόημα προκήρυξης διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου;

Η δημοτική αρχή Μαραθώνα δεν θάλεγε κάποιος ότι διακρίνεται για την ελληνοφροσύνη της...
Η ξενοδουλεία και η ξενομανία της είναι απύθμενη, συνεχής και αδιάλλειπτη...
Δεν είναι μόνο τα μαθήματα ελληνικών που προσφέρει ο δήμος δωρεάν σε λαθρομετανάστες, στα οποία αναφερθήκαμε με εκτενές δημοσίευμα στην ιστοσελίδα μας, δεν είναι μόνο η επαίσχυντη προσφορά δωρεάν μαθημάτων τουρκικής γλώσσας που διοργανώνει το Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα στον χώρο της πρώην Βάσης, στο πλαίσιο του σχεδίου εκτουρκισμού της χώρας, και στα οποία επίσης αναφερθήκαμε!

Ο δήμος Μαραθώνα προβαίνει στις 2 Ιουλίου 2013 σε προκήρυξη ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού για να επιλέξει τον μελετητή, ο οποίος θα αναλάβει την μελέτη κατασκευής του νέου Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου, με ομόφωνη απόφασή του, η οποία μάλιστα ΔΕΝ θα αποσταλεί στην Αυτοτελή Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ για έλεγχο νομιμότητας, σύμφωνα με το άρθρο 225 του Ν. 3852/2010!
Η τελευταία αυτή απόφαση της δημοτικής αρχής δεν είναι απλά το άκρον άωτον της ξενοδουλείας. Είναι εξοργιστική και περιφρονητική προς τους Έλληνες επιστήμονες!

Αν, στην προ κρίσης εποχή, τα δανεικά στα οποία καλόμαθαν οι ξιπασμένοι δημαρχαίοι μπορεί να ...δικαιολογούσαν Καλατράβες και εκτρωματικές σιδηροκατασκευές για τα δημόσια κτίρια, ποιο είναι το νόημα της πρόσκλησης ξένων μελετητών, σήμερα που η κρίση θερίζει και οδηγεί νέους επιστήμονες στην ξενιτιά, στην απόγνωση και στην αυτοκτονία;

Και αναρωτώμεθα ως Χρυσή Αυγή, αξίζουν αυτήν την απαξία, αυτήν την ηθική κακομεταχείριση, αυτήν την ιταμή περιφρόνηση εκ μέρους μιας δημοτικής αρχής οι Έλληνες μελετητές, οι Έλληνες αρχιτέκτονες, τα ελληνικά μελετητικά γραφεία με τις διεθνείς επιδόσεις, οι Έλληνες νέοι αριστούχοι απόφοιτοι των πολυτεχνικών σχολών, οι οποίοι ωθούνται από τους τροϊκανούς και τα δημοτικά τσιράκια τους άνεργοι σε μια αγορά εργασίας, που σκόπιμα τους απαξιώνει και τους θέλει ντιλιβεράδες μαζί με πακιστανούς σε πιτσαρίες;

Με ποια προσόντα άραγε υποτιμά τους άνεργους Έλληνες επιστήμονες ο δήμαρχος Μαραθώνα;
Μήπως με αυτά που του αρμόζουν από την θέση του στην λίστα των 105 αιρετών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για μεγαλοδιαφθορά!;!


Ο δήμαρχος Μαραθώνα καλά θα κάνει να αποστηθίσει, να εμπεδώσει και να εφαρμόσει για όσο διάστημα θα κάθεται ακόμα στον δημαρχιακό θώκο -όχι για πολύ- το βασικό σύνθημα και ιδεολογικό πυλώνα της Χρυσής Αυγής "Δουλειά στους Έλληνες".
Όταν ο Ελληνικός λαός τον στείλει στα αζήτητα, θα έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να το αναλύσει και να το αφομοιώσει, δίκην αυτοκριτικής..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...