ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24/6/13

Εμπρησμός στο Κορωπί‏

Το μεσημέρι του Σαββάτου 22-06-2013 λίγο μετά τις 15:00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην αγροτική περιοχή Λυκοτούμπανο-Αγ. Γεώργιος στο Κορωπί. Αιτία, μία μοτοσυκλέτα διανομέα από το Πακιστάν η οποία ανεφλέγη για άγνωστους λόγους και ο οδηγός-διανομέας την παράτησε στην μέση του δρόμου και….εξαφανίστηκε! Η φωτιά λόγω των δυνατών ανέμων επεκτάθηκε γρήγορα σε διπλανή έκταση με ξερά χόρτα, κατακαίοντας περίπου 300 στρέμματα ξερά χόρτα και ελαιόδεντρα. Ένα εργοστάσιο ξυλείας καταστράφηκε ενώ σε άμεσο κίνδυνο βρέθηκαν παρακείμενες κατοικίες. Στο σημείο επιχείρησαν άμεσα 36 πυροσβέστες και εθελοντές, με 18 οχήματα και λίγο μετά τις 17:30 έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο, αφού αυτή είχε φτάσει στην άλλη πλευρά του λόφου, στην λ.Λαυρίου. Συνελήφθησαν, ένας 44χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης της ψησταριάς που βρίσκεται στο Κορωπί και ο Πακιστανός διανομέας 21 ετών -οδηγός της συγκεκριμένης μηχανής. Ο Πακιστανός, την ώρα που οδηγούσε αντιλήφθηκε ότι η μηχανή του άρπαξε φωτιά και αντί να προσπαθήσει να αναζητήσει βοήθεια, ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και εξαφανίστηκε αδιαφορώντας για τις συνέπειες!!! Οι αρχές συνέλαβαν και τον καταστηματάρχη στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει η μοτοσυκλέτα και επιπροσθέτως θεωρούν ότι ήταν ενήμερος για το συμβάν.

Αμείλικτα τίθενται τα ερωτήματα, καθώς δεν περιμέναμε βέβαια καμμία ευαισθησία από τον Πακιστανό, ο οποίος σημειωτέον εάν είχε διαπράξει το ίδιο αδίκημα στο…πολιτισμένο Πακιστάν, μάλλον θα είχε απαγχονιστεί αυτή την στιγμή! Προσέξτε όμως την πονηρία του, να αφαιρέσει την πινακίδα με τον αριθμό κυκλοφορίας προφανώς για να δυσχεράνει το έργο των αρχών και να μην συλληφθεί! Ενώ δηλαδή η μηχανή καιγόταν, βρήκε τον χρόνο, την ψυχραιμία και την ετοιμότητα να προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του… Εγκληματική ενέργεια με δόλο χωρίς καμμία αμφιβολία. Αδιαφόρησε τόσο για την επικείμενη οικολογική καταστροφή, όσο και για τις ανθρώπινες ζωές που εξέθεσε σε κίνδυνο, αφού όπως αναφέραμε ήδη ένας επαγγελματίας καταστράφηκε αφού το εργοστάσιο ξυλείας που βρισκόταν στην περιοχή κάηκε, ενώ δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες απώλειες χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής και ομάδας εθελοντών! Για τον Πακιστανό δεν ανησυχούμε καθόλου. Θα έχει προφανώς πλήρη νομική κάλυψη στην δίκη του από τους επαγγελματίες νομικούς του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί ξέρουν πολύ καλά να υπερασπίζονται τους ΄κακόμοιρους’, κατατρεγμένους, κυνηγημένους παράνομα εισερχόμενους αλλοδαπούς! Εκεί εξαντλεί την ευαισθησία του ο πρόεδρος των 1000+1 συνιστωσών. Μην απορήσετε δε, εάν στο δικαστήριο προσπαθήσουν να βγάλουν αυθαίρετες κατασκευές τόσο το εργοστάσιο ξυλείας που κάηκε, όσο και τα σπίτια των Ελλήνων που κινδύνευσαν από τον εγκληματία Πακιστανό! Όσο για τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί την οικογένεια του Πακιστανού στο….Πακιστάν για να εκφράσει την βαθύτατη λύπη του και την αμέριστη συμπαράστασή του…..

Η Χ.Α. δεν θα κουραστεί να τονίζει ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα μίας εγκληματικής για την χώρα μας πολιτικής, ανθρώπων που προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε χώρο απόθεσης αλλοεθνών εγκληματιών και καταζητούμενων . Φθηνών πολιτικάντηδων που σκοπό έχουν την μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό κάδο απορριμμάτων, παρέχοντας ένα πλήρως προστατευμένο περιβάλλον σε παρείσακτα εγκληματικά στοιχεία, ικανοποιώντας στο ακέραιο τις απαιτήσεις των ξένων εντολέων τους, αφήνοντας στο έλεος του Θεού τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά την βιαιότητα, την εγκληματικότητα και την αποτρόπαια συμπεριφορά αλλοδαπών που ούτε τους θέλουμε, ούτε τους προσκαλέσαμε ποτέ στην Πατρίδα μας, αλλά που όταν με το θέλημα του Θεού αναλάβουμε τις τύχες της χώρας μας θα γίνει αυτό ακριβώς που είπε ο Αρχηγός μας: ‘’Οι αλλοδαποί θα νοιώσουν πολύ ευτυχείς που θα ξαναγυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους….’’
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...