ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/6/13

Θυελλώδης συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού για την Χρυσή Αυγή και το αίτημά της να πληροφορηθεί πόσα παιδιά αλλοδαπών καταλαμβάνουν τις θέσεις παιδιών Ελλήνων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Κατά την συζήτηση η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου που διαχειρίζεται τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ωρωπού αντιμετώπισε την μήνιν των αριστερών ολετήρων της πατρίδας μας, διότι -άκουσον άκουσον- απήντησε εγγράφως ως όφειλε- στο αίτημα βουλευτών της Χρυσής Αυγής να γνωστοποιηθεί ο αριθμός των παιδιών αλλοδαπών, που καταλαμβάνουν θέσεις στους παιδικούς σταθμούς της χώρας μας.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ αντιμετώπισε με σθένος την αήθη επίθεση των δημοτικών συμβούλων των λοιπών παρατάξεων του "συνταγματικού" λεγόμενου τόξου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Ως εκ της θέσεώς μου όφειλα να απαντήσω εγγράφως στο αίτημα του νόμιμου πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε έχω εγγράφως απαντήσει σε πλείστα άλλα αιτήματα όλων των πολιτικών κομμάτων, που νομίμως εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο. Η είσοδος παιδιών αλλοδαπών χωρίς χαρτιά, χωρίς βιβλιάρια υγείας και χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα στους παιδικούς σταθμούς είναι παράνομη, διότι καταλαμβάνονται θέσεις παιδιών Ελλήνων και δεν συμφωνώ με την τακτική αυτή της πολιτείας. Ξεκαθαρίζω ότι δεν ανήκω στην Χρυσή Αυγή, ούτε ψηφίζω Χρυσή Αυγή, όμως το αίτημά της να γνωρίζει τον αριθμό των αλλοδαπών παιδιών είναι εύλογο και όφειλα να απαντήσω, άλλωστε η Χρυσή Αυγή παράγει κοινωνικό έργο!"
Αυτή ακριβώς η τελευταία αποστροφή του λόγου της δημοτικής συμβούλου ήταν που προκάλεσε άλλο ένα ανθελληνικό κύμα διαμαρτυριών στους υπόλοιπους, οι οποίοι κραυγάζοντες, άρχισαν τα γνωστά τροπάρια: "δεν θα επιτρέψουμε εδώ σε απογόνους του Χίτλερ να περάσουν τις θέσεις τους, η αποδοχή αιτημάτων ναζιστών εκ μέρους του ΝΠΔΔ Ωρωπού είναι απαράδεκτη, λυπούμεθα πολύ για λογαριασμό σας" και άλλα φαιδρά.

Προς τιμήν της η κα Κ. επέμεινε δευτερολογώντας στην θέση της ότι είναι ανεπίτρεπτο οι Έλληνες να αποδέχονται αδιαμαρτύρητα την προκλητική προτίμηση προς τα παιδιά αλλοδαπών στους παιδικούς σταθμούς, την στιγμή που οι ίδιοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι άνεργοι.

Τα λόγια της δημοτικής συμβούλου προέδρου του ΝΠΔΔ αρμόδιου για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ωρωπου αποδεικνύουν περίτρανα ότι η αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τον Ελληνικό λαό είναι πάνδημη και καθολική.

Ωστόσο, δεν διαφεύγει της Χρυσής Αυγής το γεγονός των πειθαρχικών ποινών που φθάνουν έως την απόλυση, τις οποίες συστηματικά επιβάλλει το καθεστώς σε όσους δημόσιους λειτουργούς τολμήσουν να εκφράσουν με παρρησία θετική άποψη για την εθνική, κοινοβουλευτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής.

Νωπή είναι στη μνήμη μας η καταδίωξη των εκπαιδευτικών φίλων του Κινήματος οι οποίες ετόλμησαν να θέσουν την πολύτιμη διδακτική πείρα και τις πολυετείς γνώσεις τους στην υπηρεσία των Ελληνόπουλων, με την Διάπλαση των Παίδων.
Οι διώξεις, οι απειλές εναντίον τους, η τρομοκράτηση, η άσκηση ψυχολογικής βίας, εκ μέρους ανθελλήνων, ουδόλως έπαυσαν και συνεχίζονται αμείωτες.

Η Χρυσή Αυγή Ανατολικής Αττικής είναι ενήμερη για τα τεκταινόμενα στον δήμο Ωρωπού, εκφράζει την στήριξή της στην ελληνόφρονα δημοτική σύμβουλο, στην απευκταία πλην υπαρκτή πιθανότητα, διάφοροι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί να θελήσουν να της προξενήσουν ηθική ζημία και υλική βλάβη όσον αφορά στην άσκηση των νομίμων καθηκόντων της στον Δήμο, τρομοκρατώντας την, απολύοντάς την ή θέτοντάς την σε διαθεσιμότητα, ή μεταθέτοντάς την.

Η Χρυσή Αυγή Ανατολικής Αττικής θα παρακολουθει εφεξής το συγκεκριμένο θέμα εκ του σύνεγγυς στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Ωρωπού!
Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...