ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24/6/13

Τι συμβαίνει με το έργο του Λιμένος Λαυρίου ;

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για την πορεία των μεγάλων έργων στην επίσημη κυβερνητική ιστοσελίδα υπάρχει η εξής ανακοίνωση:

Έργο: Λιμάνι Λαυρίου

Το έργο αφορά στην επέκταση των λιμενικών εγκαταστάσεων του Λιμανιού του Λαυρίου, στο χερσαίο και θαλάσσιο τμήμα του. Πρόκειται για την κατασκευή και επέκταση αποβάθρας για την υποδοχή κρουαζιερόπλοιων αλλά και την ενίσχυση εγκαταστάσεων για τα συμβατικά εμπορικά πλοία που εκτελούν δρομολόγια στα νησιά του Αιγαίου.

Εγκεκριμένος Π/Ϋ
3.823.391,88 ?


Πληρωμές
3.529.768,32 ?


Ολοκλήρωση
92,32 %


Έναρξη
Υπό προσδιορισμό


Λήξη
31/12/2015

Έργα
1


Αρ. Επιχειρησιακού Προγράμματος
13


Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Αττική

Κατάσταση
ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ


Το έργο αφορά στην κατασκευή διώροφου κτιρίου επιβατικού σταθμού, περίφραξης ασφάλειας των νοτίων κρηπιδωμάτων και κατασκευή πύλης στο λιμάνι του Λαυρίου καθώς επίσης και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Δικαιούχος Φορέας: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να εξηγήσει τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο έργο;

Είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να θεωρείται ολοκληρωμένο κατά 92,32%, ένα έργο του οποίου η έναρξη είναι ακόμα υπό προσδιορισμό [σύμφωνα με τις δικές τους ανακοινώσεις];

Αφού το έργο δεν έχει ακόμα ξεκινήσει - σύμφωνα με την κυβερνητική ιστοσελίδα - γιατί πληρώθηκαν 3.529.768,32 ?, το 92% του προϋπολογισμού;
Τι είδους πρόσθετα μέτρα χρειάζονται, που δεν είχαν προβλεφθεί κατά τον σχεδιασμό και την δημοπράτηση του έργου;
Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσο λογιστικό έλεγχο των «μεγάλων έργων». Το σάπιο σύστημα των αναθέσεων έργων σε ημετέρους με αποτέλεσμα τις κακοτεχνίες και τις ελλιπείς μελέτες και κατασκευές πρέπει να σταματήσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...