ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23/6/13

Αρτέμιδα - βόθρος μέσα στην παραλία‏

Το εικονιζόμενο φρεάτιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις ξαπλώστρες όπως πολύ καλά μπορείτε να δείτε! Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της παραλίας της Αρτέμιδος, ‘σκοντάψαμε’ σε αυτό το αριστουργηματικό ‘μνημείο’ εναπόθεσης λυμάτων. Να σχολιάσουμε την υποβάθμιση που προκαλεί ο συγκεκριμένος βόθρος; Περιττό.

Να αναφερθούμε στην ακαταλληλότητα του υφιστάμενου χώρου για την ύπαρξη αυτού του ‘έργου τέχνης;’ Άνευ σχολίων. Εκείνο που μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας-προφανώς-διαθέτει ιώβεια υπομονή, αφού είναι αδύνατον να μην έχει υποπέσει στην αντίληψή του ο βόθρος, άρα θεωρούμε ότι θα έχει πράξει την δέουσα διαμαρτυρία στον δήμο. Από την άλλη ο δήμος, περί ποίων άλλων τυρβάζει, δεν είμαστε σίγουροι.

Μερικοί από τους αιρετούς γεννήθηκαν εδώ, είναι δυνατόν να μην αγαπάνε αυτό το μέρος; Πως ανέχονται την ύπαρξη αυτής της απαράδεκτης κατασκευής, μέσα στην παραλία, ανάμεσα στους λουόμενους; Το τι θα συμβεί εάν πλημμυρίσει ο συγκεκριμένος βόθρος, ούτε θέλουμε να το σκεφτούμε! Το αποχετευτικό, είναι ζήτημα που αφορά την δημοτική αρχή και θα μπορούσε να είχε υπάρξει μέριμνα πολύ πριν ξεκινήσει η θερινή περίοδος. Όμως φαίνεται ότι ο δήμος είχε άλλες προτεραιότητες και δεν ασχολήθηκε καν με το ζήτημα! Ίσως αναγκασθεί να ασχοληθεί όταν συμβεί το κακό αλλά τότε θα είναι πολύ αργά….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...