ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

29/6/13

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Ρουμάνος υπήκοος Μαυροβουνίου καταζητούμενος για ανθρωποκτονία με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Μαυροβουνίου εις βάρος του.

Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 47χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαυροβουνίου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Μαυροβουνίου, με την οποία ζητείτο η σύλληψη και έκδοσή του στις Αρχές Μαυροβουνίου, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, το οποίο τέλεσε την 19-4-1995 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δεκατριών (13) ετών.
Ο 47χρονος, κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε πλαστά Δελτίο Ταυτότητας και Άδεια Ικανότητας Οδήγησης Ρουμανίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Η Ελλάδα έχει απωλέσει την κρατική κυριαρχία της και έχει μεταβληθεί σε ξέφραγο αμπέλι πάσης φύσεως εγκληματικών μισθοφορικών και παραστρατιωτικών στοιχείων.

Αντί η ηγεσία του υπουργείου να μηχανεύεται από κοινού με τον Σόρος και τους σιωνιστές σχέδια εξόντωσης της Ελληνικής Χρυσής Αυγής, καλά θα κάνει να εστιάσει όλες της τις προσπάθειες στην σύλληψη των αλβανών δραπετών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι παρά την τεράστια πλην ατελέσφορη ακόμα κινητοποίηση της αστυνομίας και του Στρατού, κρυπτόμενοι σε κρυψώνες τις οποίες τους προσφέρουν οι αλβανοί "μετανάστες" που εισέβαλαν παράνομα στην Ελλάδα.

Μια δράκα ουτσεκάδες ξεφτίλισαν ότι απόμεινε από κράτος.
Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την θλίψη της για τον άδικο χαμό Ελλήνων πολιτών και αξιωματικών, την οργή της για την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού η οποία έχει ιδεολογικά αριστεροστραφή αίτια και απαιτεί το ταχύτερο την σύλληψη της παραστρατιωτικής ομάδας του εχθρού που προβαίνει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εντός ελληνικού εδάφους.Διαφορετικά, αναμένει τις παραιτήσεις των ανικάνων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...