ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24/6/13

T.O. Ανατολικής Αττικής: Προβολή βίντεο - "Ένας χρόνος δράσης της Χρυσής Αυγής"

Την Πέμπτη 20-06-2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε προβολή – βίντεο με θέμα: «Ένας χρόνος Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο» .Από νωρίς, οι Συναγωνιστές έστηναν πυρετωδώς τον προτζέκτορα, τοποθετούσαν τα ηχεία, έκαναν δοκιμές ήχου-εικόνας. Τα μάτια μας έψαχναν τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο, Γιώργο Παπαγεωργίου, να μας ενημερώσει για το περιεχόμενο του βίντεο. Οι οδηγίες του παρέμεναν κοφτές, σαφείς μέχρι όλοι οι παρευρισκόμενοι να πάρουν θέσεις σε μια αίθουσα, όπως πάντα, κατάμεστη. Το βίντεο ξεκινά, τα φώτα σβήνουν και αρχίζει η μαγεία!

Ένας χρόνος μετά… Ήμασταν όλοι εκεί! Παρακολουθούμε με δέος τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, να αγορεύει στην αίθουσα της Βουλής, τη Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια στο βήμα να κραδαίνει την εφημερίδα μας, τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη επί του βήματος να μάχεται, τον Συναγωνιστή Γιώργο Γερμενή εναντίον των «εργατικών» Rolex των 7.000 ευρώ, τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο να ξεμπροστιάζει τον «Μr Alexis» και τον Δραγασάκη (φέρτε μας τον φρούραρχο). Οι σκηνές εναλλάσσονται, τα πλάνα διαδέχονται το ένα το άλλο. Αποσπάσματα από τη διανομή τροφίμων σε Έλληνες. Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός εκεί παρών, όπως και όλοι οι άλλοι Συναγωνιστές όπου και όταν υπάρχει ανάγκη. Η ομάδα Πολιτικής Προστασίας επί τω έργω σε πυρόσβεση, στιγμιότυπα από την Πανελλήνια Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες, εικόνες από τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο να δίνει πρώτος αίμα, πλάνα από την Εθνικιστική συγκέντρωση για τα Ίμια και από το Εθνικιστικό κάλεσμα στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.
 Σε όλες τις Εθνικές εκδηλώσεις, στη Βουλή, στους δρόμους, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει παρούσα ΠΑΝΤΟΥ! Η αίθουσα σείεται από τα χειροκροτήματα. Ήμασταν όλοι εκεί, είμαστε όλοι εδώ, θα είμαστε πάντα ΠΑΝΤΟΥ!!! Γιατί είμαστε Έλληνες, Εθνικιστές, Χρυσαυγίτες!!! Αγαπάμε, τιμάμε και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, για το Έθνος, ως γνήσιοι Χρυσαυγίτες!

Ένας χρόνος μετά… Είμαστε όλοι εδώ. Πυρωμένοι, όπως το σίδερο που βασανίζει ο σιδεράς στο αμόνι. Ατσάλινοι, γιατί όσο μας χτυπάνε, τόσο χαλύβδινη γίνεται η πίστη μας. Ενωμένοι, γιατί εκεί βρίσκεται η ισχύς μας και τίποτε δεν μπορεί να μας διαπεράσει. Πιστοί, γιατί η Πίστη μας εδράζεται στο Έθνος, στην Φυλή, στο Γένος. Υπάκουοι, γιατί η υπακοή ξεχωρίζει τους ανδρείους από τους δειλούς, τους συνετούς από τους φαύλους, τους κάλλιστους από τους κάκιστους. Πολεμιστές, γιατί μόνο με αγώνες αυτό το Έθνος μεγαλούργησε, μόνο με αγώνες αυτό το Έθνος επέβαλλε τον σεβασμό, μόνο με αγώνες αυτό το Έθνος θα επιβιώσει και θα κοιτά την Ιστορία στα μάτια.

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...