ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25/6/13

Η δεύτερη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net

Για καλύτερη ποιότητα στον ήχο, ρυθμίστε το quality στο 270p- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 17,5% ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


- ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


Παρά τον αποκλεισμό της εκπομπής μας από το Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης πλατφόρμας. Συντονιστείτε με την κεντρική μας ιστοσελίδα XAgr.net από στις 22.00. Για μία ώρα σχολιάζουμε ΖΩΝΤΑΝΑ τις πολιτικές εξελίξεις και ενημερώνουμε για την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Με τον Ηλία Κασιδιάρη και με τη συμμετοχή βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.


Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 και θα έχει ωριαία διάρκεια. Η θεματολογία ποικίλει: πέρα από την πολιτική επικαιρότητα θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, θα αναγγέλλουμε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ενώ συχνά θα υπάρχουν ιστορικά και ιδεολογικά αφιερώματα. Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με on line μηνύματα που θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής (210-6985121). Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών τηλεφωνικών παρεμβάσεων Ελλήνων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...