ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

12/9/13

Ομιλία Συναγωνιστή Λιναρδή 05-09-2013‏

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ '55. ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ KATA TΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! ΤΟΤΕ Η "ΠΕΡΙΦΗΜΗ" ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ "ΤΑΞΙΜ" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ" (ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!)

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΤΙΩΔΟΥΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Συγκλονιστική ήταν η ομιλία του Συναγωνιστή Γ. Λιναρδή στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής για τα Σεπτεμβριανά του 1995, στις 5 Σεπτεμβρίου του 2013. Μισόν αιώνα αργότερα θυμόμαστε τιμούμε, οργιζόμαστε, θυμόμαστε για να μπορούμε να πράξουμε, ένα διωγμό, μία σφαγή από τους "αδελφούς" γείτονες Τούρκους...


Ο διωγμός ξεκίνησε στις 6 Σεπτεμβρίου 1955 στην Πόλη με μια προβοκατόρικη ενέργεια των Τούρκων στο "σπίτι του Κεμάλ" στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να προκαλέσει βιαιότητες που διεπράγησαν από τον τουρκικό όχλο. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής Γιώργος Λιναρδής μας εξιστόρησε άγνωστα γεγονότα κυρίως για τον σχεδιασμό και τους εμπνευστές της εκρίζωσης του Ελληνισμού από την Πόλη.
 

58 χρόνια πέρασαν από τα Σεπτεμβριανά του 1955, όταν έλαβε χώρα ο οργανωμένος εξοντωτικός διωγμός της νύχτας 6ης Σεπτεμβρίου, όπου καθοδηγούμενος τουρκικός όχλος προκάλεσε βίαια επεισόδια κατά της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων ομογενών, με αφορμή μια δήθεν βομβιστική επίθεση στο ψευτόσπιτο του Κεμάλ, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν σκηνοθετημένη από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Μόνο αν έχουμε γνώση της ιστορίας μας και την μεταλαμπαδεύσουμε αυτές τις γνώσεις στις επόμενες γενιές, τότε μόνο θα μπορέσουμε και θα είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε τα ιερά μας χώματα που τελούν υπό την κατοχή των βαρβάρων.

Η Κων/πολη, η Ιωνία, ο Πόντος, η Βόρειος Ήπειρος, είναι Ιερά Χώματα του Ελληνισμού. Η Χ.Α. είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που υπερασπίζεται και διεκδικεί τα αυτονόητα δικαιώματα των Ελλήνων για τις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ Πατρίδες μας.

Και δεν τις λησμονούμε διότι κάποτε θα επιστρέψουμε εκεί.

Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ

ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...