ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24/9/13

Ομιλία Συναγωνιστή Παπαδημητρίου 19-09-2013

Την Πέμπτη 19-09-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Α.ν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Κ. Παπαδημητρίου με θέμα: «Ο όρκος του Αθηναίου οπλίτη-διαχρονικό Εθνικιστικό μήνυμα.»  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Συναγωνιστής Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Συναγωνιστής Βουλευτής Ευβοίας Νικόλαος Μίχος. Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος περιέκλεισε σε μία φράση την απάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος στην άθλια κατασυκοφάντηση του συστήματος: «ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!»  «Το σύστημα ήθελε νεκρό και τον βρήκε», συνέχισε ο Συναγωνιστής κάνοντας λόγο για το τραγικό γεγονός, επαναλαμβάνοντας το αυτονόητο, ότι δεν είναι δυνατόν να κηλιδωθεί ένα ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένο κόμμα που εμπιστεύονται πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες, από την χάλκευση των στοιχείων που συλλέγουν και παρουσιάζουν τα αργυρώνητα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για ένα γεγονός που καταδικάστηκε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και με τον πιο επίσημο τρόπο (από του βήματος της Βουλής) από τον Λαϊκό Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής!  

 
Παίρνοντας τον λόγο ο Συναγωνιστής Μίχος τόνισε την (φανερή πλέον) σύμπραξη της Νέας Δειλοκρατίας με την αριστερά, αφού η Εθνοπροδοτική δεξιά συνασπιζόμενη με τους σφαγείς του Ελληνικού Έθνους βάλλουν όπως μπορούν το Εθνικιστικό Κίνημα με τόνους λάσπης ελπίζοντας να ανακόψουν με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα μετέρχεται δόλιους τρόπους για να εισχωρήσει στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών, κάτι που τόνισε ο Βουλευτής μας, εφιστώντας μας την προσοχή σε μελλοντικές παγίδες που είναι σίγουρο ότι με επιμέλεια «στήνει» ο άθλιος παρακρατικός μηχανισμός της συγκυβέρνησης των ανίκανων, με απώτερο σκοπό να εκθέσει την Χρυσή Αυγή. Στις εισβολές των δυνάμεων καταστολής στα γραφεία τόσο της Κεντρικής Διοίκησης, (κατόπιν εντολής του προσκυνητή των βασιλέων της Σιών υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ) όσο και στις κατά τόπους Τ.Ο. και στην επιχειρούμενη κατασκευή «ενόχων» Ελλήνων Εθνικιστών, η απάντησή μας είναι μία: «Η ΤΑΝ, Η ΕΠΙ ΤΑΣ!»
Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής Παπαδημητρίου ανέλυσε εκτενώς τον όρκο του Αθηναίου οπλίτη, χρησιμοποιώντας ιστορικά παραδείγματα ένδοξων και νικηφόρων μαχών των Αρχαίων Ελλήνων εναντίον βαρβάρων.  Μας υπενθύμισε τον τρόπο της πνευματικής οχύρωσης και της ψυχικής ενδυνάμωσης που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη περιφρόνηση προς τον θάνατο, όταν η Πατρίδα κελεύει. Οι Αθηναίοι που έκλειναν τα 18 τους χρόνια, κάθε χρόνο την άνοιξη συγκεντρώνονταν στην Αρχαία αγορά, στο σημείο μεταξύ της Ακροπόλεως, της Στοάς του Αττάλου και του ναού του Ηφαίστου (το γνωστό Θησείο) και αφού έκλειναν προς την Ανατολή αποδίδοντας τιμή στον θεό Απόλλωνα, έδιναν τον ιερό όρκο του Αθηναίου οπλίτη. «ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΑΥΤΩΝ ΟΤΩ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ..» Ο ιερός αυτός όρκος δεν «επέτρεπε» μόνον την είσοδο στο στράτευμα των Αθηναίων ενηλίκων, αλλά τους «έδενε» με την Πατρίδα μέσω μίας βαθύτερης πνευματικής εξέλιξης, αφού τους ενέτασσε αυτομάτως στην θέση των υπερασπιστών όλου του τότε αξιακού συστήματος των Αρχαίων Ελλήνων, τους αναβάπτιζε Εθνικά, τους αφύπνιζε στρατιωτικά, τους αποκαθιστούσε κοινωνικά και τους έδινε την δυνατότητα να αποδείξουν ότι ήταν άξιοι να αποκαλούν εαυτούς, Υπερασπιστές Βωμών και Εστιών!
 
Σήμερα, ως άλλοι «Αθηναίοι οπλίτες» οι Έλληνες Εθνικιστές, παραδειγματιζόμενοι από τους Προγόνους μας, έχουμε δώσει τον ίδιο ιερό όρκο! Στεκόμαστε απέναντι όχι μόνο όλων των επίδοξων «βαρβάρων» που επιβουλεύονται τους Βωμούς και τις Εστίες μας, μα και των σύγχρονων Εφιαλτών, που ξεδιάντροπα απαρνήθηκαν τον δικό τους όρκο! Διδασκόμαστε από τους Προπάτορες και έχουμε ως οδηγό την αγάπη για την Πατρίδα! Δεν θα προδώσουμε ποτέ, ούτε τα όπλα τα ιερά, ούτε θα εγκαταλείψουμε τον Συναγωνιστή μας σε όποιο πεδίο αντιπαράθεσης και αν βρεθούμε, ούτε θα σταματήσουμε να μαχόμαστε για την Σημαία, για την Φυλή, για το Γένος! Ατσαλώνουμε την Πίστη μας στον ιερό μας όρκο, σε αυτόν που μας χαρακτηρίζει, ενδυναμώνουμε το φρόνημά μας κλείνοντας τα αυτιά στις διάφορες Σειρήνες που ηχούν κατά καιρούς καλώντας μας να παραδώσουμε την Πατρίδα στους βαρβάρους, μικρότερη, λιγότερη! Δεν υπάρχει συμβιβασμός με το «μικρό», το «έλασσον», δεν θα «μηδίσουμε» ποτέ, μια και είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο αίμα που κυλούσε στις φλέβες των ανίκητων οπλιτών της Αρχαίας Ελλάδας και βαδίζουμε συντεταγμένοι στις ίδιες φάλαγγες! Πως περιμένουν από εμάς να λυγίσουμε; Πως περιμένουν από εμάς να παραδοθούμε; Εις Εθνικιστής, μάχεται υπέρ πάντων, ορθίων τε και πεσόντων!
 

Έχοντας οδηγό τον ίδιο Ιερό Όρκο, ιχνηλατούμε το μονοπάτι της Δόξας και της Τιμής, υψώνοντας ως αιγίδα τα Ιερά Λάβαρα του Έθνους! Προστατεύουμε την Σημαία της Πατρίδας, με τον Μαίανδρο και το αίμα μας, ενδυόμαστε την πανοπλία που μας θωρακίζει μόνον μπροστά, μια που οι Έλληνες Εθνικιστές δεν γυρίζουν ποτέ την πλάτη στον εχθρό, όποιος κι αν είναι, όσοι κι αν είναι! Και υπενθυμίζουμε σε όλους τους «μηδίσαντες» ότι παραμένοντας πιστοί στον Όρκο μας, το μόνον που θα πρέπει να περιμένουν από εμάς είναι να «ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!!!....»
 


ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...