ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25/9/13

Χάθηκαν στον δρόμο 20 Δημοτικοί Σύμβουλοι του 3Β!

Χωρίς να ειδοποιήσουν δεν προσήλθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 23/9, 20 (είκοσι!) δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Από τους 32 δημοτικούς συμβούλους προσήλθαν μόνον οι 12.

Ακόμα και ο δήμαρχος καθυστέρησε να πάει και όταν πήγε στο συμβούλιο, ήδη είχε ληφθεί απόφαση για αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν πήγαν στο συμβούλιο, ήταν κυρίως από την αξιωματική αντιπολίτευση. Θα σκέφθηκαν που να τρέχουν τώρα, μιάς και σε οκτώ μήνες έρχονται εκλογές.

Με αυτόν τον τρόπο χρονίζουν προβλήματα του δήμου - αλλά και όλων των δήμων της χώρας - και συνήθως μετά τις εκλογές μιλούν όλοι για παραλήψεις των προηγούμενων δημοτικών αρχών. Το έχουμε ξαναδεί το έργο να χρειάζονται 1 - 2 χρόνια μετά τις εκλογές για να «ενημερωθούν» και περίπου ένα χρόνο πριν τις εκλογές να ετοιμάζονται για τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Προβλήματα που θα μπορούσαν να λυθούν σε 5 λεπτά, γίνονται μακροχρόνια, που πολλές φορές φθάνουν τα 30 χρόνια. Οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης ενδιαφέρονται πρωτίστως για το δικό τους «προφίλ» και την αυτοπροβολή τους.

Αναμένοντας τις επόμενες εκλογές, η μεγάλη προσπάθεια της διατήρησης της «καρέκλας» καλά κρατεί..

Τα προβλήματα των δήμων μπορούν να περιμένουν;

Ας το σκεφθούν καλά οι δημότες πριν ψηφίσουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που έφθασαν την χώρα στο σημερινό χάλι.

Η Χρυσή Αυγή πιστεύει στην ανάγκη απόλυτης αποκέντρωσης των υπηρεσιών, λειτουργιών και λειτουργημάτων, ώστε κάθε Δήμος να καταστεί αυτοδύναμο πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό και διοικητικό όργανο, δημιουργικό μέλος της λαϊκής κοινότητας.Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...