ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/9/13

Bατερλό στην υπερ-Πλατύ Χωράφι συγκέντρωση Χριστόπουλου. Η ΕΥΔΑΠ δεν έστειλε εκπρόσωπο. Ανοίγει ο δρόμος για αποχέτευση και Ψυττάλεια.

Ραγδαίες οι εξελίξεις πλέον, γέρνουν την πλάστιγγα ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ υπέρ της σύνδεσης Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και Σπάτων-Αρτέμιδας (εφόσον τα δεύτερα το θελήσουν...) με Ψυττάλεια. Οι υπέρμαχοι του ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι κατατροπώνονται, και ο δήμαρχος πισωπατεί, υπό το βάρος της επιτυχημένης συγκέντρωσης της Κυριακής 22/9 και της πάνδημης θέλησης για σύνδεση με Ψυττάλεια.
Η συγκέντρωση κατέληξε σε Βατερλό των προσδοκιών της συμμαχίας υπέρ του Πλατύ Χωράφι, κυρίως μετά την απροθυμία της ΕΥΔΑΠ!!! να στείλει ομιλητή για να υποστηρίξει τη θέση της εταιρείας. Που σημαίνει ότι δεν έχει να παρουσιάσει αξιόπιστο σχεδιασμό για ένα τόσο μεγάλο έργο υποδομής. Σημειωτέον, ότι λαλίστατο συνήθως, ενημερωτικό site Ραφήνας Πικερμίου, δεν έχει αναρτήσει έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες ούτε ανταπόκριση από την αίθουσα, ούτε το βίντεο από την ομιλία, καθώς οι Ραφηνιώτες βρέθηκαν ενώπιον της επαμφοτερίζουσας για μια ακόμα φορά τοποθέτησης του δημάρχου. Για άλλα τους καλούσε, θέλοντας να ιχνηλατήσει προθέσεις, και σε άλλα αντί άλλων κατέληξε!

Μετά την εξέλιξη αυτή, η φράση "ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ" εξαλείφεται δια παντός από το δημοτικό λεξιλόγιο και ανοίγει ο δρόμος για μια πάνδημη πίεση υπέρ Ψυττάλειας (με άμεση υλοποίηση της αποχέτευσης)!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...