ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/9/13

Συλλήψεις σε Βούλα, Γέρακα, Σπάτα για χρέη προς το δημόσιο


Τρεις συλλήψεις σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής για χρέη προς το δημόσιο. Στον Γέρακα, συνελήφθη 71χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για χρέη ύψους 1.035.591,92 ευρώ. Στην Βούλα συνελήφθη 63χρονος για μη καταβολή εργατικών και εργοδοτικών εισφορών στο ΙΚΑ ύψους 321.340,39 ευρώ, ενώ η τρίτη σύλληψη αφορά 55χρονο διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο ύψους 49.163,62 ευρώ, στα Σπάτα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους Εισαγγελείς.
Όσο βαθύτερα χώνεται η Ελλάδα στο Μνημόνιο, τόσο θα πυκνώνουν οι συλλήψεις Ελλήνων πολιτών για υπέρογκα χρέη, που εδημιούργησε ο υπερδανεισμός όλων, αλλά και η λησταρχική πολιτική των υπέρογκων τόκων και προσαυξήσεων που ισχύει από καταβολής Ελληνικού κράτους.


Χωρίς εσωτερική Σεισάχθεια, η οποία θα διέγραφε- σε πρώτη φάση - τους τόκους και τους ανατοκισμούς του αρχικού κεφαλαίου του χρέους, οι Έλληνες πολίτες ουδέποτε θα είναι σε θέση θα αποπληρώσουν τα χρέη τους προς το δημοσιο και προς τις τράπεζες, και το ίδιο το δημόσιο χρέος θα εξακοντίζεται εις το διηνεκές, επιβαρυνόμενο επιπλέον από το κόστος φυλάκισης, σίτισης και διαμονής των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων χρεωστών στα σωφρονιστικά ιδρύματα.
Βάσει των ανωτέρω συμπερασμάτων που δεν είναι παρά προϊόν απλής λογικής, η δημιουργική λογιστική της "επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος" που προπαγανδίζει η κατοχική συγκυβέρνηση, δεν μπορεί ποτέ να γίνει πιστευτή!

ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...