ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23/9/13

Επιστροφή στον μεσαίωνα είναι η «ανάπτυξη» από το Κατάρ

Πως και πως περιμένουν οι κυβερνώντες να (ξε)πουλήσουν δημόσια περιουσία, ακίνητα, λιμάνια, αεροδρόμια στο Κατάρ. Οι καταριανοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, το Ελληνικό, για λιμάνια και μαρίνες.

Μάλιστα το Λαύριο μετατρέπεται σε χώρο υποδοχής μεγάλων σκαφών αναψυχής (mega-yachts), ώστε να έχει την υποδομή για να φιλοξενήσει μεγάλα υπερπολυτελή γιότ όπως το mega-yacht του Πρωθυπουργού του Κατάρ Χαμάντ Μπιν αλ Τάνι. [http://xa-an-at.blogspot.gr/2013/09/mega-yachts.html#more]

Οι «σωτήριες» επενδύσεις από το Κατάρ, που θα σώσουν την Ελλάδα και θα φέρουν την «Ανάπτυξη» έχουν υψηλό κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Doha News», μόνον τον Ιούλιο ανακοινώθηκε ότι 32 εργάτες σκοτώθηκαν σε διάφορα εργατικά ατυχήματα.

Επιστροφή στον μεσαίωνα είναι η «ανάπτυξη» από το Κατάρ. Χωρίς εργατικά δικαιώματα, κανόνες ασφαλείας, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και με μισθούς πείνας. Αυτός είναι ο λόγος εξάλλου που γίνεται ο εποικισμός της Ελλάδας από μετανάστες που θα γίνουν το πρόθυμο εργατικό δυναμικό στα έργα των επενδυτών.

Συνθήκες δουλείας, για εργάτες - σκλάβους από διάφορες χώρες που επειδή δεν θα έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, χωρίς συνοχή, δεν θα μπορούν να αντιδράσουν και θα είναι τα πειθήνια όργανα των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Οι κυβερνώντες οδηγούν την χώρα σε επικίνδυνους ατραπούς παραδίδοντας την βορά σε εκείνους που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Το εργασιακό καθεστώς στο Κατάρ, χαρακτηρίζεται από Θηριωδίες, εκμετάλλευση στην χειρότερη μορφή, Μισανθρωπία και Σκλαβοπάζαρα. ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...