ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23/9/13

Αεροψεκασμοί στο Σούνιο

Σε όλη την Ελλάδα πυκνώνουν τα φαινόμενα και οι αναφορές αεροψεκασμών. Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου παρατηρήθηκαν και φωτογραφήθηκαν στο Σούνιο.

Σε όλο τον κόσμο οι αεροψεκασμοί είναι καθημερινό φαινόμενο και όλες οι κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες του πλανήτη αρνούνται να απαντήσουν για το φαινόμενο αυτό, σε τι χρησιμεύει δηλαδή και γιατί γίνεται. Σιωπή από όλους ανεξαρτήτως και ο κόσμος φαντάζεται πολλά και διάφορα.

Σε μετρήσεις ανεξάρτητων εργαστηρίων σε πολλές χώρες έχουν βρεθεί βαρέα μέταλλα σε μεγάλες ποσότητες, αλλά και χημικοί και βιολογικοί παράγοντες. Η υπερσυγκέντρωση βαρέων μετάλλων, εκτός από τους μεγάλους περιβαλλοντικούς κινδύνους για όλα τα οικοσυστήματα επιδρούν αρνητικά στις καλλιέργειες. Οι βιολογικές καλλιέργειες παύουν να είναι πλέον βιολογικές και οι διάφοροι βιολογικοί παράγοντες που ψεκάζονται από μεγάλα υψόμετρα επιμολύνουν τα εδάφη και τα υπόγεια ύδατα.

Όλοι αυτοί οι ψεκασμοί μολύνουν το έδαφος, το νερό και τον αέρα, ενώ θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Αλλά περιμένετε! Η Monsanto έχει αναπτύξει σπόρους που θα ξεπεράσουν τις επιπτώσεις των αεροψεκασμών δημιουργώντας ένα καθαρό κέρδος για την εταιρεία ενώ οι οργανικές βιοκαλλιέργειες θα υποφέρουν.

Οι σπόροι της Monsanto είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αντέχουν και να αναπτύσσονται στην υψηλή παρουσία του αλουμινίου. Το αλουμίνιο είναι η χημική ουσία που βρίσκεται στα chemtrails. Αν η δηλητηρίαση συνεχιστεί η αληθινή βιολογική γεωργία μπορεί να καταστεί αδύνατη στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Όταν το αλουμίνιο μολύνει το έδαφος και το νερό σκοτώνει τις καλλιέργειες. Η συγκέντρωση του σε μεγάλες ποσότητες στον ανθρώπινο οργανισμό προκαλεί ασθένειες!

Οι γεωμηχανικές εταιρείες τροφίμων όπως η Monsanto χρησιμοποιούν τις κυβερνήσεις που υποστηρίζουν την επιβράδυνση της υπερθέρμανσης του πλανήτη μέσω chemtrails για να δικαιολογήσουν την ανάγκη για τους σπόρους. Το πρόβλημα με τα chemtrails είναι πως ό,τι ανεβαίνει πρέπει και να κατέβει. Αυτές οι χημικές ουσίες που ρυπαίνουν σοβαρά το έδαφος μας στάζουν σε καλλιέργειες και μολύνουν τα ζώα, για να μην αναφέρουμε την αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Τα φυτά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην υποβάθμιση του εδάφους που συμβαίνει με chemistrail ψεκασμό, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την προμήθεια τροφίμων μας.

Η Monsanto και οι υπόλοιπες εταιρείες βιοτεχνολογίας επιδιώκουν με τον έλεγχο των τροφίμων και των καλλιεργειών, την παγκόσμια υποδούλωση. Οι κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη πρέπει να αντιδράσουν και να απαγορέψουν τους αεροψεκασμούς. Αυτό μπορεί να γίνει όταν οι κυβερνήσεις έχουν προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον των χωρών τους και όχι τα συμφέροντα των πολυεθνικών.


Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...