ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

30/9/13

Εύσημα Μούιζνιεκς στην συγκυβέρνηση για τις δώξεις κατά της Χρυσής ΑυγήςΟ επαγγελματίας συκοφάντης της Ελλάδας ξαναχτυπά 

"Τεράστιο βήμα για την ενίσχυση του νόμου και της δημοκρατίας στην Ελλάδα" χαρακτήρισε ο επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης αρμόδιος για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Νιλ Μούιζνιεκς, τις διώξεις της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής.
Αναλυτικά η δήλωση του ευρωπαίου επίτροπου έχει ως εξής:

«Χαιρετίζω τη δράση της ελληνικής κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα προς την ενίσχυση του νόμου και της δημοκρατίας στην Ελλάδα και ελπίζω ότι θα αποτελέσει ένα αποφασιστικό βήμα για να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ατιμωρησίας της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής. Καλώ τις ελληνικές αρχές να συνεχίσουν να ενεργούν με αποφασιστικότητα στην εφαρμογή τόσο του ποινικού δικαίου όσο και της αντιρατσιστικής νομοθεσίας ώστε να εξασφαλιστεί πλήρης προστασία στους μετανάστες που αποτέλεσαν τον στόχο της βίας της Χρυσής Αυγής».

Την αρμόζουσα απάντηση στον κ. Μούιζνιεκς είχε δώσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από το βήμα της εκδήλωσης τιμής και μνήμης για τους τρεις Έλληνες πεσόντες αξιωματικούς στα Ίμια. Την δημοσιεύουμε αυτούσια για άλλη μια φορά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...