ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/9/13

ΧΥΤΑ Φυλής: Eκ νέου παράνομη είσοδος ρομά και άλλων «ευπαθών» ομάδων.

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε. Ξανά δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα από την μαζική είσοδο διαφόρων ομάδων ρομά και λοιπών αλλοδαπών στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Το φαινόμενο της εισόδου τρίτων στον ΧΥΤΑ Φυλής με στόχο των προσπορισμό διάφορων υλικών είναι διαχρονικό. Παρά τις επανειλημμένες επιστολές και δημόσιες παρεμβάσεις του Προέδρου του ΕΔΣΝΑ δεν έχει δοθεί οριστική λύση.

Με σκοπό την συλλογή υλικών, παρεμπόδισαν την λειτουργία του ΧΥΤΑ, οι οργανωμένες ομάδες των ρακοσυλλεκτών εισερχόμενοι στον χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων κατά δεκάδες και διασκορπίστηκαν σε όλες τις κατευθύνσεις. Δεν υπάρχει φύλαξη του χώρου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι ομάδες αυτών των παρανόμων που εισέρχονται για περισυλλογή υλικών.


Ο περιφερειάρχης απειλεί με κλείσιμο του ΧΥΤΑ, αν δεν δοθεί λύση για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια από όλα αυτά τα άτομα. Eις μάτην... Όταν δεν τηρούνται οι νόμοι και δεν τιμωρείται η παραβατικότητα, τότε παρατηρούνται τέτοιου είδους φαινόμενα.
Η ατιμωρησία διαιωνίζει το πρόβλημα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου να καθίστανται όμηροι μιάς ομάδας ατόμων που επιδεικνύουν ακραία παραβατική συμπεριφορά.


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...