ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

31/1/14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΩΡΩΠΟΣ. Αλλοδαποί με καλάσνικοφ εισέβαλλαν στην τράπεζα Πειραιώς. Είχε προηγηθεί αποπροσανατολιστικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Γενικό Λύκειο Σκάλας!!!, το οποίο απέχει 200 μ. από το αστυνομικό τμήμα!

Σήμερα και ημέρα Παρασκευή, πριν ακριβώς 40-50 λεπτά από την στιγμή που σας στέλνω το μήνυμα γύρω στις 13:50, αλλοδαποί πήραν τηλέφωνο και απείλησαν πως έχουν βάλει βόμβα στο ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού...αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ της περιοχής (το οποίο απέχει μόλις 200 μέτρα από το Γενικό Επαγγελματικό Λύκειο)...και 3 αστυνομικά τζιπ κατέφτασαν (φωτογραφιες)...το σχολείο εκκενώθηκε... Εκκενώθηκε προληπτικά και το ΕΠΑΛ.
Σε μια πόλη με χιλιάδες κατοίκους διατίθενται προς περιπολία μόνο 2 μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ...Δεν υπάρχουν άλλες μονάδες άμεσης ανάγκης..

Αυτό που δεν σκέφτηκαν οι αστυνομικοί είναι ότι ήταν αποπροσανατολισμός για μεγάλη ληστεία η οποία και έγινε στην τράπεζα Πειραιώς (να προσθέσουμε εδώ ότι το λύκειο βρίσκεται εκτός της πόλης)... αλλοδαποί με καλάσνικοφ τρομοκράτησαν το κέντρο της πόλης, μπούκαραν στην τράπεζα, την λήστεψαν και κράτησαν μέχρι και όμηρο τον ταμία τον οποίο και παράτησαν παρακάτω...Εν όψει των εκλογών, εάν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να εκλέξουμε δήμαρχο Χρυσαυγίτη, κάτι το οποίο θα ευχόμαστε ολόψυχα να πράξουν οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, θα παλέψουμε για την Περιφέρεια να δώσουμε το δικό μας ποσοστό...

Στην περιοχή μας έχουμε πολλούς αλλοδαπούς και αυτοί που μιλάνε για νόμιμους μετανάστες να έρθουν να βιώσουν πως είναι...πως είναι να μπορούν να συλλαμβάνουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν φυλλάδια στην παραλία αλλά να μην μπορούν να πιάσουν πάνοπλους αλβανούς που χτυπάνε την Εθνική τράπεζα (πριν από μερικούς μήνες οι αλβανοί δραπέτες πέρασαν και από εδώ), την Εμπορική (πρίν από λίγους μήνες επίσης) και τώρα την τράπεζα Πειραιώς...δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω τα καθημερινά περιστατικά με ληστείες στις οικίες των κατοίκων...
Η απάντηση του λαού θα είναι στις εκλογές!

ΠΗΓΗ: Καταγγελία αναγνώστη, αυτόπτη μάρτυρα, κατοίκου περιοχής, στην Χρυσή Αυγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...