ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

29/1/14

ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Την Πέμπτη 23-01-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία της Συναγωνίστριας Ευγενίας Χρήστου και υποψήφιας πλέον, αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής του Κινήματός μας.
 
Η Συναγωνίστρια μιλώντας εξ'ονόματος του άδικα και παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή και Βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Γεώργιου Γερμενή, μας μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στα κελιά της Τιμής όπου κρατούνται παράνομα ο Αρχηγός και Οδηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές και Βουλευτές του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. 
 
«Ο Γιώργος, είναι ένα κομμάτι δικό σας, είναι ένας από εσάς!» είπε η Συναγωνίστρια, γεγονός που ζούσαμε σχεδόν καθημερινά, όταν βλέπαμε τον Συναγωνιστή Γεώργιο Γερμενή, να μοιράζεται τις αγωνίες μας, τους προβληματισμούς μας, να μας νουθετεί, να μας εμψυχώνει, να μας στηρίζει! 
 
Το μεγάλο του «σφάλμα», το μοναδικό του «έγκλημα» είναι η δημόσια ομολογία της Αλήθειας, η Αγάπη του για το Έθνος, η Πίστη του και η Αφοσίωσή του στον Αρχηγό μας και στις Ιδέες μας!  Αυτά βλέπετε, είναι εγκλήματα καθοσιώσεως για το σάπιο, κλεπτοκρατικό, ανθρωποφάγο σύστημα υποδούλωσης και ποδηγέτησης της Πατρίδας μας και τιμωρούνται με στέρηση της Ελευθερίας, καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στέρηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων πολιτικών δικαιωμάτων, παράνομες εισβολές και δήθεν «έρευνες» στα κελιά των παράνομα προφυλακισμένων Ελλήνων Εθνικιστών Βουλευτών, αντιπροσώπων του Έθνους που οι Έλληνες περιέβαλλαν με εμπιστοσύνη και τίμησαν με την ψήφο τους! 
 
Η πολύωρη ανάκριση του Συναγωνιστή Γερμενή και οι ερωτήσεις που (δεν) έγιναν όσον αφορά την συμμετοχή του στις δήθεν εγκληματικές πράξεις που καταλογίζονται σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, κατέδειξε το προφανές και το αναμενόμενο :  Συντονισμένο σχέδιο πολιτικής, ιδεολογικής,  κοινωνικής, οικογενειακής εξόντωσης των ενοχλητικών Ελλήνων Εθνικιστών από εγχώρια και υπερατλαντικά σηψαιμικά κέντρα αποφάσεων, καθώς ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ που στέκει ορθό και αντιμάχεται με το νεοφιλελεύθερο αποτροπιαστικό πρόσωπο της επερχόμενης λαίλαπας των απάτριδων και των διεθνιστών, που προσπαθούν λυσσωδώς να καθυποτάξουν το Έθνος! 
 
Τρεις λέξεις του Συναγωνιστή Γερμενή  ας μείνουν στο μυαλό μας, που αποτελούν το «τεράστιο» όπλο του συστήματος: «Ψέμματα,ψέμματα,ψέμματα.» 
 
Και μία φράση ας χαραχτεί στο δικό τους βορβορώδες, διεστραμμένο, κακοφορμισμένο εγκεφαλικό τερατογέννημα:  «ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΑΝΤΗΧΕΙ Ο ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ...»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...