ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23/1/14

Προαστιακός Κάντζας . . . .απαγορευτικός για ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους!‏

Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών με σπάνια Λυσοσωμικά και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Σπανίων Παθήσεων απέστειλε e-mail στην ΤΡΕΝΟΣΕ στο υπουργείο Μεταφορών και σε φορείς ΑΜΕΑ και Ασθενών στην Ελλάδα, με θέμα την μη λειτουργία των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων σκαλιών στον Προαστιακό της Κάντζας στην περιοχή της Παλλήνης.

Αγανακτώντας η Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα διαμαρτυρηθεί σε πανελλαδικούς φορείς ΑΜΕΑ και διεθνείς για τη μη πρόσβαση τους στο σταθμό της Κάντζας αλλά και σε όποιο σταθμό Προαστιακό δεν δύναται να έχουν πρόσβαση οι άνθρωποι αυτοί.

Δικαίως η αγανάκτηση τόσο των ιδίων όσο και των συγγενών τους που επιβαρύνονται επιπλέον λόγο της ελλιπής λειτουργίας των σταθμών.

Είναι δύσκολο στις ημέρες αυτές, τις διαφθοράς και της ανομίας, που διανύουμε να αντιμετωπιστούν τα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων που θεωρούνται αρτιμελείς, πόσο μάλλον αυτών που αντιμετωπίζουν και κινητικά προβλήματα ή των ηλικιωμένων.

Αδύναμες δημοτικές αρχές, κράτος σε παράνοια, κοινωνικοί λειτουργοί σε αποχαύνωση , πολιτικοί σε ρόλο Δον Κιχώτη καταστούν ένα κράτος τσίρκο. Εντύπωση θα προκαλούσε σε όλους μας αν υπήρχε έστω και κάτι που θα λειτουργούσε σωστά.


Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...