ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

30/1/14

Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος των επίορκων δικαστικών που πρωτοστατούν στην πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Χθες μετέβη στον Κορυδαλλό αρμόδιος δικαστικός λειτουργός και έλαβε καταθέσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης κατά των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου για το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος. Ως γνωστόν οι φυλακίσεις των βουλευτών Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου είχαν υπογραφεί 2 και 3 ημέρες πριν τις απολογίες τους. Πλέον αποτελεί μέγα σκάνδαλο, οι δικαστικοί που ελέγχονται από την Δικαιοσύνη για το παραπάνω βαρύτατο αδίκημα να συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.


Υπενθυμίζουμε ότι ο επίορκος υπουργός Αθανασίου - εν μέσω της δικαστικής έρευνας - είχε εκδώσει δικό του... "απαλλακτικό βούλευμα" και είχε αθωώσει τα εντεταλμένα όργανά του. Σε απάντησή του προς τον βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη είχε δηλώσει επί λέξει πως πρόκειται για... ανθρώπινο σφάλμα.

Την ώρα που η Δικαιοσύνη διερευνά την υπόθεση και θεωρεί ύποπτα τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ο υπουργός του Σαμαρά παρεμβαίνει ξεδιάντροπα στο έργο της και εκδίδει... δική του αθωωτική απόφαση. Η λέξη αίσχος δεν περιγράφει την θλιβερή κατάσταση που βιώνουμε σήμερα ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προέβη στην παρακάτω δήλωση σήμερα στο περιστύλιο της βουλής: "Έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση σε βάρος των δικαστικών που προαποφάσισαν και προϋπέγραψαν τις φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δύο και τρεις ημέρες πριν οι βουλευτές απολογηθούν. Είναι σκάνδαλο αυτοί που ελέγχονται πλέον από την Δικαιοσύνη για την διάπραξη αυτού του εγκλήματος να συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην παράνομη πολιτική δίωξη κατόπιν άνωθεν εντολών εις βάρος του κόμματός μας".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...