ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/3/14

Ομιλία υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων 20-03-2014‏‏

Την Πέμπτη 20-03-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα.» Πρώτη μίλησε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νατάσα Ευσταθίου για το θέμα των αδέσποτων ζώων. Ένα ζήτημα που συνήθως απουσιάζει από την ατζέντα των προεκλογικών προγραμμάτων έτερων δημοτικών παρατάξεων, ίσως επειδή θεωρούν τους μικρούς μας φίλους υποδεέστερες ή κατώτερες μορφές ζωής, που η αξία τους αρχίζει και τελειώνει με ένα νιαούρισμα ή ένα γαύγισμα που ηχεί αδιάφορο στα αυτιά τους…. Η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη θέση που έχουν στην ζωή μας τα ζώα, αναλύοντας την οπτική μέσα από την οποία η Ελληνική Αυγή αντιμετωπίζει το ζήτημα όχι τόσο των οικόσιτων και «προστατευμένων» ζώων που τυγχάνουν φροντίδας και αγάπης από τους ιδιοκτήτες τους, αλλά των άλλων, των ξεχασμένων, των παρατημένων, των εγκαταλελειμμένων ζώων, που ουδείς ενδιαφέρεται για την τύχη τους και η νυν δημοτική αρχή τα βλέπει σαν ενοχλητικά παράσιτα που αποτελούν κίνδυνο για τον αστικό πληθυσμό, χαλάνε την «αναίσθητη αισθητική τους» και φυσικά δεν ψηφίζουν τους συνδυασμούς τους…. Ανυπαρξία οποιασδήποτε δημοτικής μέριμνας, πλήρης αδιαφορία για αυτά τα αδύναμα πλάσματα εκ μέρους των αιρετών, έλλειψη δημοτικών πόρων για τον εμβολιασμό και την στείρωση των αδέσποτων με αποτέλεσμα την διάδοση ασθενειών και μία πολιτική που στηρίζεται στην εμπάθεια και στην εξόντωσή τους! Πράγματα που θα αποτελέσουν-φυσικά- παρελθόν άμα τη αναλήψει των ηνίων της Δημοτικής αρχής από την Ελληνική Αυγή!  
Στην συνέχεια ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μιλτιάδης Χριστοδούλου εξέθεσε την νυν δημοτική αρχή για την πλήρη απαξίωση του εμπορικού κέντρου της Αρτέμιδας, ενός κέντρου που «δηλητηριάζεται» καθημερινά από την ανυπαρξία δημοτικής μέριμνας. Μία δημοτική αρχή που αντί να δίνει κίνητρα στον ελεύθερο επαγγελματία και να στέκεται αρωγός στις επίπονες προσπάθειές τους για διεύρυνση του κύκλου εργασιών και αξιοπρεπούς διαβίωσης, αντίθετα τους «πνίγει» με υπέρογκα δημοτικά τέλη, δεν μεριμνά ούτως ώστε το αγοραστικό κοινό να προμηθεύεται τα αγαθά από την εγχώρια αγορά και να μην κατευθύνεται σε απρόσωπους ξένους ομίλους τύπου Mall και δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του εμπόρου υποστηρίζοντάς τον από την ληστρική επιίθεση που ούτως ή άλλως δέχεται από την εν γένει εθνοκτόνα πολιτική της κεντρικής κυβέρνησης!


 
Επιλογίζοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος τόνισε ότι το κλειδί για την νίκη της Ελληνικής Αυγής είναι η υλοποίηση του κοινού οράματος για μία πόλη ασφαλή, με προοπτικές ανάπτυξης, με υποδομές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, μα πάνω απ’όλα, μία πόλη…Ελληνική!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...