ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24/3/14

Το μετέωρο βήμα του προϋπολογισμού 2014 του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Η ιστοσελίδα της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, σεβόμενη τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, οι οποίες έχουν διακυβευθεί απανωτά το τελευταίο διάστημα, συνειδητά επέλεξε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά του προϋπολογισμού, η οποία σιγοκαίει τον δήμο από τα τέλη του 2013 ως σήμερα και ως την στιγμή που θα επιστραφεί -εάν και όποτε επιστραφεί- υπογεγραμμένος και εγκεκριμένος από την Περιφέρεια. Οι εργαζόμενοι του δήμου αντιμετώπισαν μάλιστα για δεύτερη φορά εντός μηνός την απειλητική πιθανότητα να βρεθούν εν μία νυκτί χωρίς δουλειά, εξ αιτίας της "εν γένει ασυνεννοησίας, της αδιαφάνειας, της κλειστής ομάδας λήψης των αποφάσεων που διέπει την πλειοψηφούσα παράταξη" -σύμφωνα με τα όσα διάβασε το βαρύ πυροβολικό του δημάρχου, ο οικονομολόγος κος Μπατάλης στην πρόσφατη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του.

Όμως, η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου υπο-λειτουργεί αποκλειστικά πλέον, υπό το κράτος των συνεπειών, οι οποίες απορρέουν από την εκκρεμότητα όσον αφορά ακριβώς το θέμα του προϋπολογισμού του 2014 και υπό τη δαμόκλειο σπάθη των συνεχών ανεξαρτητοποιήσεων -μετά καταγγελιών- των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, οι οποίοι στις δηλώσεις τους ομιλούν ανοιχτά για "κλειστή κάστα λήψης αποφάσεων".

Ο προϋπολογισμός 2014 του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, για μια σειρά ουσιαστικών υπηρεσιακών λόγων διακρατείται ακόμα στην Περιφέρεια, παρά τα αλλεπάλληλα, πυροσβεστικά δημοτικά συμβούλια που συνεκλήθησαν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Η υποκείμενη αιτία όλων αυτών των φαινομένων είναι οι υποβόσκουσες, βαθιές διαφωνίες και τα κάθετα, οριζόντια και χιαστί ρήγματα που προκαλούν αυτές στην παράταξη Χριστόπουλου, αλλά και η ανικανότητα της αντιπολίτευσης να θέσει δραστικά τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων και να κόψει τους γόρδιους δεσμούς που πνίγουν την πόλη... για να γίνει αυτό λέμε εμείς ως Χρυσή Αυγή χρειάζεται κάτι περισσότερο, που οι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης δεν διαθέτουν!


Αμέσως ως ιστοσελίδα εντοπίσαμε και δυστυχώς επιβεβαιωνόμεθα από τις εξελίξεις, χωρίς να επιχαίρουμε, ότι ο προϋπολογισμός 2014 του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου αποτελεί τον ορισμό του οικονομικού πολιτικαντισμού... και μετεωρίζεται επικίνδυνα, θεωρήσαμε μάλιστα αναπόδραστη την διαδικασία των συνεχών αναμορφώσεων, όπως και έγινε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, όπου η πλειοψηφία και η μείζων αντιπολίτευση, υπό το κράτος του τρόμου ενώπιον των συνεπειών των απολύσεων πλειάδας εργαζομένων στην δημοτική επιχείρηση, τον "αναμόρφωσαν" άρον άρον μετά από εξαντλητική εξάωρη συνεδρίαση. Η "παρακαταθήκη" πρώην δημοτικού συμβούλου, ο οποίος προσέβαλλε τον προϋπολογισμό στην περιφέρεια σχετικά με το υπαρκτό ζήτημα των 800.000 ευρώ που προέκυψε ως πλεόνασμα για 2012, τα οποία ο δήμος δεν επέστρεψε -ως όφειλε- ανταποδοτικά στους δημότες, είτε με μορφή επένδυσης είτε με μορφή μείωσης δημοτικών τελών και φόρων, αποτελεί μόνο την σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει...

Ένας από κάθε πλευρά χωλός προϋπολογισμός, προκαλεί τα διαλυτικά φαινόμενα στην πλειοψηφούσα παράταξη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία αποσυντίθεται εις τα εξ ων συνετέθη, εν μέσω και της ουσιαστικής αδυναμίας-απροθυμίας των υπόλοιπων επίδοξων "μνηστήρων του δημαρχιακού θώκου" να λειτουργήσουν προς το συμφέρον των εκλεκτόρων τους, δημοτών!

Τα επισυμβαίνοντα στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου από την αρχή του χρόνου, αποτελούν την αδιάψευστη απόδειξη της δημιουργίας "στρατιών" αμετροεπών αιρετών της μεταπολιτευτικής "δημοκρατίας", που αρνούνται να αποχωρισθούν την θαλπωρή της εξουσίας και συμπεριφέρονται ως κενόδοξοι, αποχαλινωμένοι Καίσαρες, οι οποίοι το μόνο που έμαθαν επί δεκαετίες να κάνουν ΚΑΛΑ, είναι να παραδίδουν-παραλαμβάνουν σκυτάλες σε σκυταλοδρομίες για αλωμένες συνειδήσεις.

Η έλευση της Ελληνικής Αυγής στα δημοτικά πράγματα, σε πανελλαδικό, παναττικό, παννησιωτικό και περιφερειακό επίπεδο θα αποκαλύψει την ανεπάρκεια, την αναποτελεσματικότητα και την απύθμενη διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα, που διαμόρφωσε την μεταπολίτευση επί 40 συναπτά έτη!

ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ!
Πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...