ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/3/14

Ενημερωτική δράση της Ελληνικής Αυγής στα Σπάτα 22-03-2014‏

Το Σάββατο 22-03-2014 η «Ελληνική Αυγή για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα» βρέθηκε στα Σπάτα, όπου και πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας ενημέρωση των κατοίκων. Προεξάρχοντος του υποψηφίου Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρη Γερακόπουλου ο οποίος πλαισιώθηκε από το σώμα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Ελληνικής Αυγής, η νέα Δημοτική παράταξη που διεκδικεί τα ηνία του Καλλικρατικού Δήμου βρέθηκε δίπλα στους ελεύθερους επαγγελματίες και εμπόρους της περιοχής, αφουγκράστηκε τον ασθενή παλμό μιάς απαξιωμένης από την νυν Δημοτική αρχή αγοράς που πνέει τα λοίσθια και μοιράστηκε τις αγωνίες τους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για να επιβιώσουν, άκουσε τα προβλήματα που μαστίζουν μία αγορά που άλλοτε έσφυζε από αγοραστικό κοινό και ανέπτυξε τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής με σαφήνεια και καθαρότητα!
  

Από το Δημοτικό γήπεδο Σπάτων μέχρι τον Ιερό ναό της Αναστάσεως του Χριστού, οι κάτοικοι εντυπωσιασμένοι παρατηρούσαν έναν απλό άνθρωπο, προσηνή, ο οποίος μίλησε με «σταράτες κουβέντες» στους εμπόρους, χωρίς προεκλογικές φανφάρες, χωρίς «Λουδοβίκειους κομπασμούς», εκφράζοντας την δική του προσωπική αγωνία για την άθλια κατάσταση στην οποία περιήλθε η πόλη των Σπάτων με ευθύνη των αιρετών, τόσο της Δημοτικής συμπολίτευσης όσο και των αντιπολιτευτικών δημοτικών παρατάξεων.
 

Στην συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Γερακόπουλος κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης, διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι. Εκατέρωθεν της λεωφ. Βασιλέως Παύλου, ενός δρόμου του οποίου η «ανάπλαση» μοιάζει με «σχέδιο εκτέλεσης» του εμπορικού κέντρου από διεστραμμένα μυαλά, καθώς πέραν της ολοσχερούς λανθασμένης μονοδρόμησης χωρίς την πρόβλεψη χώρων στάθμευσης, η πλήρης απουσία των αιρετών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, οι κάτοικοι αγανακτισμένοι εξέφρασαν με χειμαρρώδη τρόπο τα παράπονά τους στον υποψήφιο Δήμαρχο της Ελληνικής Αυγής, στον «δικό τους άνθρωπο» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, στον οποίον εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για να αλλάξει επί τω βελτίω τα κακώς κείμενα!
 

Μετά από 4(!) ώρες συνομιλίας με τους δημότες και αυτοψίας επί των παράλογων «έργων» της νυν δημοτικής αρχής, ο Γρηγόρης Γερακόπουλος και το κλιμάκιο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων αποχώρησαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους, καθώς και τις επόμενες ημέρες η «Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδος» θα επισκεφθεί ξανά την περιοχή. Το μόνο που υποσχέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ελληνικής Αυγής ζητώντας την στήριξη ΟΛΩΝ των Ελλήνων δημοτών ήταν ότι την επαύριο των εκλογών, με την άνοδο της Ελληνικής Αυγής στο Δημοτικό αξίωμα, «θα ξεβρωμίσει ο Δήμος..»
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...