ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/3/14

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπές χαλκοσωλήνων και χάλκινων καλωδίων από σχολικά κτίρια στην περιοχή της Νέας ΜάκρηςΣυνελήφθησαν στην περιοχή της Νέας Μάκρης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 15χρονος ημεδαπός και ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι μετέφεραν τεμάχια χάλκινων καλωδίων. Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Μάκρης, ένας 37χρονος ημεδαπός συνεργός τους, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας. Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, είναι επιπλέον και ένας 53χρονος ημεδαπός.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, μετέβαιναν νυχτερινές ώρες σε σχολικά συγκροτήματα στην περιοχή της Νέας Μάκρης, αφαιρούσαν από τις εξωτερικές εγκαταστάσεις χαλκοσωλήνες και χάλκινα καλώδια, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν σε εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλου ιδιοκτησίας τους 53χρονου.
Μέχρις στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι τους τελευταίους εννέα μήνες είχαν διαπράξει έξι (6) κλοπές χαλκοσωλήνων και καλωδίων στην ίδια περιοχή.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...