ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

30/3/14

Βιάσθηκε κτηνωδώς και κτυπήθηκε νεαρή Ελληνίδα στο Κορωπί των δεκάδων παράνομων τζαμιών και των χιλιάδων λαθρομεταναστών. 50 προσαγωγές ως τώρα. Η αστυνομία επιχειρεί να συγκαλύψει το γεγονός!

"Η υψηλή συγκέντρωση αλλοδαπών στην Ανατολική Αττική, εκτός της επιβάρυνσης όλων των κρατικών και δημοτικών υποδομών, εκτός της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, εκτός της ανεργίας και της συμπίεσης των κατώτερων αμοιβών που αποδεδειγμένα έφερε στους Έλληνες, αντιπροσωπεύει πλέον υπαρκτό κίνδυνο για την Εθνική ασφάλεια!"Για την ευρύτερη περιοχή Κορωπίου, Μαρκοπούλου, Κερατέας με τα δεκάδες παράνομα τζαμιά και την υπερσυγκέντρωση λαθρομεταναστών η Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής δεν έπαψε στιγμή να προειδοποιεί! Αμερικανική υπηρεσία που διεξάγει έρευνες για πυρήνες ισλαμιστών έχει δημοσιεύσει μελέτη για την ανησυχητικά υψηλή υπερσυγκέντρωση ισλαμιστών στα Μεσόγεια, έχοντας εντοπίσει θύλακες και κτίρια ακριβώς σε αυτές τις περιοχές. Είναι θέμα χρόνου όλοι αυτοί να εκδηλωθούν μαζικά με τον τρόπο που γνωρίζουν εναντίον των "απίστων", με αποκεφαλισμούς, με  βιασμούς, με σφαγιασμούς, όπως γίνεται στην πολύπαθη Συρία!
Η είδηση ξυλοδαρμού και βιασμού 27χρονης νεαρής στην Αττική επιχειρείται να κρατηθεί μυστική!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες ιστοσελίδας, το πρωί του Σαββάτου στις 08:40 καταγγέλθηκε ότι στο 28ο χιλιόμετρο Βάρης Κορωπίου άγνωστοι απομόνωσαν 27χρονη κοπέλα και αφού την ξυλοκόπησαν την βίασαν.

Η κοπέλα επικοινώνησε άμεσα με τους οικείους της και το θέμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.

Άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών και από χθες έχουν προσαχθεί πάνω από 50 άτομα όπου ακολουθείται η διαδικασία της αναγνώρισης.

Το περιστατικό δεν ανακοινώθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο της συγκάλυψης των εγκληματικών πράξεων των αλλοδαπών στην χώρα μας.

Πολίτες που επικοινωνούν με την Ασφάλεια Κορωπίου δεν τους ενημερώνουν για την υπόθεση. Ο πολίτης έχει έννομο συμφέρον για λόγους δημοσίου συμφέροντος να πληροφορηθεί την αλήθεια και όχι να κατευναστεί με μισόλογα. Η αστυνομία κατά ανεπίτρεπτο τρόπο και για λόγο που είναι πια πασιφανής-για να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη του στην ανύπαρκτη αστυνόμευση της περιοχής-δεν λέει την αλήθεια και δεν ανακοινώνει το συμβάν. Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να επικοινωνεί με τα τοπικά τμήματα ώστε να ενημερώνεται για το συμβαίνει στην πόρτα του. Εαν δεν μπορεί να μας προστατέψει η αστυνομία πρέπει να το γνωρίζουμε. Τηλ επικοινωνίας με Ασφάλεια Κορωπίου 210-6627045

ΠΗΓΗ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...