ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

25/3/14

Η τρόϊκα ζητάει την κατάργηση του δρομολογίου ΚΤΕΛ Αθήνα - Σούνιο!

Λίγο πριν την εκταμίευση της δόσης, θυμήθηκαν οι τροϊκανοί να ζητήσουν απελευθέρωση των αδειών ΚΤΕΛ, διαφορετικά δεν θα δώσουν την επόμενη δόση!
Στο παρά πέντε και χωρίς σχεδιασμό ζητούν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Κανένα μέτρο από αυτά βέβαια δεν είναι για καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων, αλλά για χειροτέρευση.
«Απελευθέρωσαν» τα γεωπονικά επαγγέλματα και ζητούν να συνταγογραφούνται τα γεωργικά φάρμακα από άσχετους που απλά πέρασαν ένα ολιγοήμερο φροντιστήριο.


«Απελευθέρωσαν» το επάγγελμα του φαρμακοποιού, για να καταλήξουν όλοι οι φαρμακοποιοί υπάλληλοι των σουπερμάρκετ, «Απελευθέρωσαν» τους γιατρούς και ο κόσμος δεν ξέρει που να απευθυνθεί για να γράψει τα φάρμακα του.
 «Απελευθέρωσαν» τις άδειες  ταξί για να μπορέσουν οι εταιρείες να αγοράσουν τσάμπα άδειες, ζητούν τώρα την «Απελευθέρωση» των αδειών ΚΤΕΛ.
Δεν σκέφθηκαν να ζητήσουν να επεκταθούν οι δημόσιες συγκοινωνίες μέχρι το Λαύριο (μετρό, προαστιακός, τραμ), ζητούν να καταργηθούν τα ΚΤΕΛ! 

Να μας πουν οι κυβερνώντες και με ποιο μέσο θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι αυτών των περιοχών! Μήπως σκοπεύουν να στείλουν μερικές από τις κρατικές λιμουζίνες τους ;

Την σκλαβιά και την υποδούλωση την βάφτισαν «Απελευθέρωση»!  Να δούμε τι άλλο θα ζητήσουν.


Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...