ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

4/3/14

Ζητείται Δικαιοσύνη!

Το γραφείο εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς θα λάβει την απόφαση για το αν θα εγκρίνει την αρχειοθέτηση της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί για τα δάνεια του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL.

Έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή κάνει γνωστό ότι η σχετική ποινική προκαταρκτική δικογραφία που σχηματίστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, διαβιβάστηκε στις 2.5.2013 στην εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς. Επίσης, σύμφωνα με έγγραφο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών/Γραφείο Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφοράς, σχετικά με την κρινόμενη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία η οποία αρχειοθετήθηκε κατ΄ άρθρο 43&2 ΚΠΔ από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και εκκρεμεί στο ως άνω γραφείο εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, προς έγκριση ή μη της αρχειοθέτησης αυτής.

Το 2009, λίγο καιρό μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Γιώργο Παπανδρέου, το κανάλι έλαβε ομολογιακό δάνειο ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δεν μπόρεσε να αποπληρώσει. Οι τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς αποφάσισαν να διατηρήσουν στη ζωή το κανάλι των ζάμπλουτων εκδοτών, χορηγώντας νέο δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ.!!

Οι κριτές και οι τηλεδικαστές του ανθρωπιστικού έργου της Χρυσής Αυγής, οι πληρωμένοι εντολοδόχοι και προστάτες των προδοτών του έθνους , οι καλοπληρωμένοι σε χρόνια πενίας τηλεπαρουσιαστές ως άλλοι Πάπες , οι πρωτοστάτες της προπαγάνδας και της λασπολογίας χαίρουν άκρας προστασίας με τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών από τις τράπεζες εκείνες που υπάγονται στο ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Από τον Ιανουάριο του 2013, έναν ολόκληρο χρόνο νωρίτερα και καμία απόφαση δεν έχει παρθεί από τον Εισαγγελέα Διαφθοράς για το τεράστιο έγκλημα εξαπάτησης και διαφθοράς εις βάρος του Ελληνικού λαού, αντιθέτως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και το σύνολο των μελλών, στελεχών και απλών ψηφοφόρων διώκονται ανελέητα, άδικα και παράνομα, εκφοβίζονται και στιγματίζονται με ταχύτατους ρυθμούς που ξεπερνούν και αυτούς τις στρατόσφαιρας.

Σιγή ιχθύος όμως για όλα τα πραγματικά εγκλήματα διαφθοράς που τελούνται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών φορολογούμενων. Αντιθέτως εφευρίσκονται και παραποιούνται γεγονότα καταστάσεις και ομιλίες εν ριπή οφθαλμού καταδικάζονται και φυλακίζονται γνήσιοι αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου.

Στις τόσες παλινωδίες που λαμβάνουν χώρα, μια είναι η απαίτηση:

Ζητείται Δικαιοσύνη!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...