ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/3/14

Παρουσία της Ελληνικής Αυγής στην Αγ. Μαρίνα‏

Την Τρίτη 25η Μαρτίου 2014 στον ναό της Αγ. Μαρίνας στην Αρτέμιδα παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή Γρηγόρης Γερακόπουλος με ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και συμμετείχαν στην επίσημη δοξολογία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η ημέρα αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για το Ελληνικό Έθνος, μια που η διττή υπόστασή της εκφράζεται τόσο με το Ευ-αγγελίζεσθαι, το χαρμόσυνο δηλαδή νέο της συλλήψεως του Θείου Βρέφους από την Παρθένο Μαρία, όσο και από την κήρυξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας, τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα του Ελληνικού Γένους ενάντια στον τουρκικό ζυγό!  Άρα το Ευ-αγγελίζεσθαι, κομίζεται στο Ελληνικό Έθνος τόσο δια στόματος Αγγέλου του Θεού μας προς την Μητέρα του Χριστού, όσο και δια στόματος των Εθνικών Ηρώων της 25ης Μαρτίου 1821, οπλαρχηγών της Ελληνικής Επαναστάσεως!


Πλήθος πιστών συνέρευσαν στον πανέμορφο Ιερό ναό της Αγ. Μαρίνας για να συμμετέχουν στην μυσταγωγία της Θείας λειτουργίας και όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για την προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή  Γρηγόρη Γερακόπουλου να αναλάβει τα ηνία του Δήμου και να αποτινάξει από τον τράχηλο των δημοτών έναν άλλον «ζυγό», αυτόν της δημοτικής αδιαφορίας, της δημοτικής απαξίωσης, της κατάφωρης παραβίασης κάθε έννοιας Δικαίου, της περιθωριοποίησης των δημοτών που δεν είναι αρεστοί στην νυν δημοτική αρχή και να αποκαταστήσει την διαφάνεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, την χρηστή διοίκηση, να διαμορφώσει τις υποδομές του Δήμου για να γίνει αυτός φιλικότερος προς τον δημότη και να βάλει σε εφαρμογή ένα πραγματικό σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου και όχι των προσωπικών τραπεζικών καταθέσεων….
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Γερακόπουλος δέχθηκε τόσο τα ευμενή σχόλια του χριστεπώνυμου πλήθους, όσο και τις ερωτήσεις του σχετικά με τον σχεδιασμό των πρώτων ημερών άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του και απαντούσε με σαφήνεια, χωρίς βερμπαλισμούς, αναλύοντας τις επί μέρους κινήσεις στις οποίες θα προβεί την επαύριο των εκλογών. Η συνέχεια δόθηκε σε παραλιακό κατάστημα, μια που η ιδιαίτερη εορταστική ημέρα συνοδεύτηκε από ένα ηλιόλουστο πρωινό και η ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων προεξάρχοντος του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Γερακόπουλου απόλαυσε λίγες στιγμές χαλαρότητας συνομιλώντας με δημότες που παρευρέθησαν εκεί! Αναχωρώντας το κλιμάκιο της Ελληνικής Αυγής αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους, οι οποίοι δήλωναν ότι θα στηρίξουν ολόψυχα την προσπάθεια τους αφού είναι πεπεισμένοι ότι μόνον με την «Ελληνική Αυγή για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα» θα ξεβρωμίσει ο τόπος….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...