ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/3/14

Τόλμησε να γίνει αυτάρκης... και τον συνέλαβαν!!!

Η Ατζέντα 21 βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή στην Ελλάδα των μνημονίων. Συνέλαβαν 29χρονο που μετέτρεπε τηγανέλαιο σε βιοντήζελ για να καλύπτει τις ανάγκες του σε καύσιμα και θέρμανση!
Ο 29χρονος συνέλεγε από διάφορα καταστήματα τα χρησιμοποιημένα βρώσιμα έλαια (τηγανέλαια) και τα μετέτρεπε σε βιοκαύσιμο.
Οι υπάλληλοι της Νέας Τάξης - Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας τον συνέλαβαν, ύστερα από «αξιοποίηση» πληροφοριών (κάρφωμα δηλαδή), όταν σταμάτησε να αγοράζει πετρέλαιο θέρμανσης για το σπίτι του.
Στην διάρκεια της έρευνας βρήκανε στην αποθήκη του σπιτιού του μια αντλία, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα μετατροπής τηγανέλαιων, πλαστικές δεξαμενές, μπουκάλια και βαρέλια. 


Έτσι ο 29χρονος έμαθε ότι δεν μπορεί να είναι αυτάρκης και να μην πληρώνει τα κυκλώματα των πετρελαιάδων ακόμα κι αν βρίσκεται σε απομακρυσμένο χωριό της επαρχίας, ακόμα κι αν η αποθήκη του είναι μακριά από το χωριό και δεν υπάρχει θόρυβος ή απόβλητα από την διαδικασία μετατροπής των τηγανέλαιων σε βιοκαύσιμο. 

Οι αρχές της Νέας Τάξης πραγμάτων απαιτούν Περιβαλλοντική Μελέτη για να βάλεις μια αντλία στην αποθήκη σου, την ίδια στιγμή που δεν ακολουθούνται ή απαξιώνονται  οι Περιβαλλοντικές Μελέτες στα μεγάλα έργα (π.χ. Σκουριές).   

Η Ατζέντα 21 περιλαμβάνει ακόμα την απαγόρευση χρησιμοποίησης σπόρων, την απαγόρευση χρησιμοποίησης του νερού της βροχής, την κατοχή βιβλίων που εκδόθηκαν περισσότερο από 100 χρόνια και σύντομα θα απαγορευτούν τα βιβλία, αφού όλα θα γίνουν ηλεκτρονικά, και τα χάρτινα μόλις περνούν τα 100 χρόνια θα κατάσχονται βάσει νόμου Βενιζέλου από το 2002.

Μας θέλουν δούλους εξαρτημένους από τα Μεγάλα Αφεντικά για την δουλειά, την τροφή, το νερό την επιβίωση γενικότερα. Η Αυτάρκεια θα είναι λέξη του παρελθόντος.

Στο χέρι μας είναι να εμποδίσουμε την επέκταση της εφαρμογής της Ατζέντας 21 στην Ελλάδα καταψηφίζοντας τους.

Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Αυτάρκης για να ξαναγίνει Ελεύθερη!


Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...