ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27/3/14

Παρουσία υποψηφίου Δημάρχου Ελληνικής Αυγής στην διάθεση προιόντων χωρίς μεσάζοντες‏

Την Κυριακή 23-03-2014 στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στην Αρτέμιδα, πραγματοποιήθηκε από τους Έλληνες παραγωγούς διάθεση προϊόντων στα πλαίσια του προγράμματος «Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.» Η Ελληνική Αυγή ήταν φυσικά παρούσα προεξάρχοντος του υποψηφίου Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρη Γερακόπουλου με κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων! Οι Έλληνες παραγωγοί υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Γερακόπουλο, καθώς όπως οι ίδιοι εξομολογήθηκαν δεν τους έχουν τιμήσει με την παρουσία τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των άλλων δημοτικών συνδυασμών…. Η Ελληνική Αυγή όμως δεν ξεχνά τον Έλληνα παραγωγό, δεν ξεχνά τον επαγγελματία που μοχθεί για να παράγει Ελληνικά προϊόντα και δεν στρέφεται στην εύκολη-πλην καταστροφική για την Ελληνική οικονομία- λύση της εισαγωγής ξένων αγαθών και διάθεσής τους στο αγοραστικό κοινό!  

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος προσέγγισε έναν-έναν τους Έλληνες παραγωγούς και συνομίλησε μαζί τους τείνοντας ευήκοα ώτα σε ανθρώπους που βλέπουν ότι οι ίδιοι πλήττονται από το καρτέλ των μεσαζόντων που αγοράζουν τα αγνά Ελληνικά αγαθά σε εξευτελιστικές τιμές, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική δυσπραγία των παραγωγών. Οι μεσάζοντες με την σειρά τους αφού έχουν «ξεμπερδέψει» με τους παραγωγούς, φροντίζουν με το γνωστό κόλπο της υποτιμολόγησης κατά την αγορά των προϊόντων και της υπερτιμολόγησης κατά την διάθεσή τους, αφενός να αποκομίζουν πολύ μεγάλα ποσοστά κέρδους, αφετέρου να επιβαρύνονται αναιτιολόγητα οι καταναλωτές οι οποίοι καλούνται να αγοράσουν το προϊόν σε δυσπρόσιτες τιμές. Το τεχνηέντως ακριβό λοιπόν Ελληνικό προϊόν καθίσταται απρόσιτο για τον μέσο Έλληνα καταναλωτή ο οποίος έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της αγοραστικής του δύναμης και αναγκαστικά στρέφεται σε ξένα προϊόντα! Η κίνηση των Ελλήνων παραγωγών να διαθέτουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα προϊόντα τους στους Έλληνες καταναλωτές ΧΩΡΙΣ μεσάζοντες, αποκλείει την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον Έλληνα πολίτη να απολαμβάνει την ποιότητα, το άρωμα και την γεύση των φημισμένων Ελληνικών προϊόντων, κηπευτικών, μελιού, ξηρών καρπών, παραδοσιακών Ελληνικών εδεσμάτων, σε μεγάλη ποικιλία και ενισχύει την σχέση του Έλληνα παραγωγού με τον Έλληνα καταναλωτή!
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος τόνισε στους Έλληνες παραγωγούς ότι η Ελληνική Αυγή θα είναι πάντα στο πλευρό τους, ενισχύοντας-άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της στον Δήμο-την διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και φροντίζοντας να εμπεδωθεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις σχέσεις των Ελλήνων παραγωγών με τους Έλληνες καταναλωτές!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...