ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

29/3/14

Σκουπίδια στην παραλία Αρτέμιδος‏

Την Κυριακή 23-03-2014 όσοι από τους δημότες θέλησαν να επισκεφθούν την παραλία της Αρτέμιδος είτε για να κάνουν το μπάνιο τους (μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κολυμβητές εκτός των καλοκαιρινών μηνών…) δοκίμασαν ΑΛΛΗ ΜΙΑ μεγάλη απογοήτευση, καθώς είδαν την παραλία σε τραγική κατάσταση!! Σκουπίδια, σκουπίδια και πάλι σκουπίδια…..

Η νυν δημοτική αρχή βρίσκεται σε πλήρη αφασία, καθώς βρισκόμαστε σε άτυπη προεκλογική περίοδο, (μια που αυτή δεν έχει επισήμως κηρυχθεί και οι περισσότεροι δημοτικοί συνδυασμοί καταρτίζουν τα δημοτικά ψηφοδέλτια προσθαφαιρώντας πρόσωπα)οι υπηρεσίες του Δήμου που έτσι κι αλλιώς υπολειτουργούσαν, τώρα βρίσκονται σε….καλοκαιρινή ραστώνη μεσούντος του Μαρτίου και φυσικά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να καθαρίσει την παραλία, αφού έτσι κι αλλιώς μόνο κάποιοι τρελλοί ή ρομαντικοί-κατά την δημοτική αρχή-θα αποτολμήσουν μία βουτιά ή μία βόλτα κάποια ηλιόλουστη Κυριακή όπως αυτή της 23ης Μαρτίου, προπαραμονές της μεγίστης διπλής Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου!

Το έχουμε πολλάκις επισημάνει, ότι αυτή η δημοτική αρχή ουδόλως ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής των δημοτών που κατοικούν σε έναν από τους ομορφότερους Δήμους της Αν. Αττικής (και όχι μόνον!) Το έχουμε πολλάκις επισημάνει ότι αυτή η δημοτική αρχή θεωρεί «διαφήμιση» για την Αρτέμιδα μονάχα την διοργάνωση «πολιτιστικών δρώμενων» με άτυχες αρκούδες που ζουν σε αιχμαλωσία και κάποιοι επιτήδειοι τις φέρνουν σε πανηγύρια και τις αναγκάζουν να χορεύουν με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, η δε «οικολογική ευαισθησία» των νυν αιρετών αρχόντων εξαντλείται στο να κυκλοφορούν με αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού με αντιρυπαντική τεχνολογία….

Όμως, η «Ελληνική Αυγή Σπάτων-Αρτέμιδος» διεκδικεί τα ηνία του πανέμορφου-πλην εγκαταλελειμμένου-Δήμου μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες, με συγκεκριμένο πλάνο οικολογικής συνείδησης και να είναι σίγουροι και οι πολίτες και οι αιρετοί, ότι πολύ σύντομα ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος θα δώσει συγκεκριμένα δείγματα γραφής περί αυτού….


ΠΗΓΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...