ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26/3/14

Στο Google Images κρυβόταν το μυστικό υπεροπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής

Εδώ και μερικούς μήνες τα κανάλια της διαπλοκής σε συνεργασία με τους σκευωρούς προσπαθούν με ψέματα και συκοφαντίες να πλήξουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Βασικό τους επιχείρημα για να δικαιολογήσουν τις αντισυνταγματικές και παράνομες συλλήψεις των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου είναι η ύπαρξη δήθεν οπλοστασίου.

Βέβαια εδώ και 6 μήνες ερευνών σε γραφεία, σπίτια, μοναστήρια, αποθήκες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το μόνο που υπάρχει στο κατηγορητήριο είναι κάτι νόμιμες κυνηγητικές καραμπίνες με άδεια από το κράτος και μερικά βουλευτικά όπλα πάλι με άδεια.

Όμως για να σταθεί το νομικό εύρημα της «εγκληματικής οργάνωσης» και οι νομικές ακροβασίες της κυβέρνησης χρειάζεται να βρεθούν όπλα. Ήδη ο υπουργός Προ-Πο Δένδιας ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν υπάρχει οπλοστάσιο.


Έτσι λοιπόν επιστρατεύονται οι παπαγάλοι του καθεστώτος οι οποίοι χρησιμοποιούν φωτογραφίες από το Google Images και προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι στέκουν οι γελοίες και ανυπόστατες κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα προ ημερών δημοσίευσαν ένα άσχετο χιουμοριστικό βίντεο 5ετίας από το Youtube σύμφωνα με αυτούς ήταν επίδειξη τους βαρύ οπλισμού.

Δυστυχώς για όλους αυτούς η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει τα τερατώδη ψέματα τους και σύντομα οι σκευωροί με την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις ερχόμενες εκλογές θα αντικρίσουν την πόρτα της εξόδου!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...