ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23/4/15

Ομιλία Πέμπτη 16 Απριλίου

Την Πέμπτη 16 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, η Συναγωνίστρια Μαρία Σιδέρη Τσάμη μίλησε για την κατάσταση στην χώρα που από το 2010 έχει βυθιστεί στην δίνη των μνημονίων του Πασόκ. Η μετέπειτα κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ είχε εναντιωθεί στο 1ο μνημόνιο, έκανε 2η δανειακή σύμβαση με το πρόσχημα της χρεωκοπίας, αντίθετα με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Ο Σύριζα άλλαξε τις ονομασίες, ονόμασε την τρόικα: «θεσμούς» το μνημόνιο: «συμφωνία» την πλήρη υποταγή σε: «σκληρή διαπραγμάτευση». Τους φόρους που θα καταργούσαν τους διατήρησαν (Ενφια), η μείωση του ΦΠΑ, έγινε αύξηση.

Ο Σύριζα ενώ εξελέγη βάσει των υποσχέσεων για κατάργηση των μνημονίων δεν τήρησε καμία από τις προεκλογικές του υποσχέσεις, εκτός αυτών για τους κουκουλοφόρους και τους λαθρομετανάστες. Ήδη κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών ασφαλείας και οι τρομοκράτες απελευθερώνονται.
Οι κουκουλοφόροι δεν υποχρεώνονται να δίνουν DNA χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους και έτσι συνεχίζονται τα επεισόδια στην Αθήνα με βανδαλισμούς σε καταστήματα και πλατείες, κάψιμο αυτοκινήτων και καταστροφές που θα κληθεί να τις πληρώσει ο Ελληνικός λαός.

Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας μας είναι η επικείμενη εξαφάνιση του Έθνους μας, που έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια από τους παγκόσμιους εξουσιαστές. Η Χρυσή Αυγή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλα αυτά τα προβλήματα και κυρίως της λαθρομετανάστευσης και υποστηρίζει τον άμεσο επαναπατρισμό όσων βρίσκονται εδώ παράνομα.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την άμεση καταγγελία του μνημονίου και συνολική διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας, μετά από λογιστικό έλεγχο. Η απαίτηση του κατοχικού δανείου πρέπει να γίνει επίσημα στις Βρυξέλλες. Τα κόμματα του λεγομένου «συνταγματικού τόξου» είναι υποχείρια ντόπιων και ξένων συμφερόντων και η μόνη ελπίδα του Ελληνικού Έθνους είναι ο Έλληνες Εθνικιστές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...