ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

24/4/15

Χρ. Παππάς: Αντισυνταγματική η στάση της κυβέρνησης να μην απαντά στην Χρυσή Αυγή


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για την ενέργεια του υπουργού Περιβάλλοντος, Ανασυγκρότησης και ενέργειας Π. Λαφαζάνη να μην απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη.Ο Συναγωνιστής Παππάς τόνισε την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική αυτή στάση, καθώς χθες από το Γραφείο του Π. Λαφαζάνη είχαν ενημερώσει πως δεν θα γίνει η επίκαιρη ερώτηση, ενώ σήμερα ο αρμόδιος υπουργός ήταν στην Βουλή και απαντούσε σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών άλλων κομμάτων.

Ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως ο υπουργός δεν μπορεί να απαντά επιλεκτικά και οφείλει να απαντά σε όλους τους εκπροσώπους του Έθνους. Οφείλει να διακρίνει τον ρόλο του ως εκπρόσωπος της εκτελεστικής εξουσίας και έχει την υποχρέωση να απαντά στους εκπροσώπους της νομοθετικής.
Ο αρμόδιος υπουργός Λαφαζάνης απάντησε ότι ο λόγος που δεν απάντησε σήμερα είναι επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση και επιφυλάχθηκε να το κάνει την επόμενη εβδομάδα. Αναμένουμε...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...