ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/10/15

Χρήστος Παππάς: Οι “αριστεροί” διαπλέκονται ελεύθερα με τους νταβατζήδες

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην ομιλία του για το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών κατακεραύνωσε κυβέρνηση και νταβατζήδες για την συνέχιση της διαπλοκής.
Συγκεκριμένα, τόνισε: "Η σημερινή κυβέρνηση που επαγγέλλεται την ηθική εξουσία συνεχίζει πάνω στην ίδια πεπατημένη. Δίνει τις άδειες επί της ουσίας στους ίδιους καναλάρχες, ξαναμοιράζοντας την ίδια τράπουλα στους ίδιους παίκτες, οι οποίοι συμμετέχουν επί ίσοις όροις με άλλους στην νέα ψηφιακή εποχή στην οποία ήδη έχουν κυρίαρχη θέση λόγω της παράτυπης κατάληψης συχνοτήτων που τους έχουν αποδώσει φήμη και δουλειές.
Και παρά το γεγονός ότι τις απέκτησαν χωρίς αντάλλαγμα, κατάφεραν να χρεωθούν σε τέτοιο βαθμό, ώστε σήμερα να μιλάμε για άλλη μια μεγάλη τρύπα ιδιωτικού χρέους εκατοντάδων εκατομμυρίων που κανείς δεν λέει ποιος θα καταβάλει."
Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής Παππάς αναρωτήθηκε συνοπτικά: Τι θα γίνει με τις υπάρχουσες άδειες τηλεοπτικών σταθμών; Θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση;
Τι θα γίνει με τα πρόστιμα από το ΕΣΡ; Τι θα γίνει με την φορολόγηση των καναλιών; Γιατί δεν ενισχύεται ο ρόλος του ΕΣΡ, αλλά κυρίως η ανεξαρτησία και η λειτουργική του αυτοτέλεια;
Μήπως με το παρόν νομοσχέδιο δημιουργήσετε νέα τζάκια και τους δικούς σας καναλάρχες;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...