ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22/10/15

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θάσος

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, μίλησε ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά, συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στην ομιλία του στη βουλή και στο περιστατικό με τους βουλευτές του ΚΚΕ, το οποίο συνέβη όταν τους κάλεσε να μην μιλούν αυτοί για διαφθορά από την στιγμή που δεν επιτρέπουν στο ΣΔΟΕ να ελέγξει τα ταμεία του κόμματος τους.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο φορολογικό πολυνομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί την εβδομάδα που διανύουμε καθώς έρχεται να εξαθλιώσει τον φτωχοποιημένο Ελληνικό λαό. Έδωσε έμφαση στο μείζον πρόβλημα της Ελλάδας, το δημογραφικό, που σε λίγο καιρό θα καταστήσει τους Έλληνες μειονότητα στην χώρα τους, μιας και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Η ομιλία έκλεισε με τους Συναγωνιστές όλους σε στάση προσοχής ψάλλοντας τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας παρακολούθησαν την ομιλία της Συναγωνίστριας Φ. Ψαρρή με θέμα οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κομοτηνής, Συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος, αφού αναφέρθηκε στις συνέπειες που θα υποστούμε όλοι οι έλληνες από το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης, κατόπιν ανέλυσε το τεράστιο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας από την λαθρομετανάστευση. Το εντυπωσιακότερο σημείο, οι οδηγίες τις οποίες δίνουν εγγράφως οι έμποροι στους λαθρομετανάστες για να μπορέσουν να εισέλθουν στη χώρα μας αφού έχουν φροντίσει να καταστρέψουν τα επίσημα χαρτιά τους.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κεντρική ομιλήτρια η οποία εφόσον ανέλυσε την ορολογία της λέξης Πομάκος και την απαξιωτική χρήση της στις περιοχές της Θράκης, κατόπιν αποκαθιστώντας την συγκεκριμένη φυλή αναφέρθηκε στις ρίζες της οι οποίες φτάνουν στις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο Θρακικό φύλλο των Αγριάνων. Αμέσως μετά η Συναγωνίστρια ανέπτυξε με γλαφυρό τρόπο τον βίαιο εξισλαμισμό αυτού του γηγενούς Θρακικού φύλλου. Παρά την απαράδεκτη αδιαφορία την οποία επέδειξε το Ελληνικό κράτος για τους ορεσίβιους συμπατριώτες μας, η γλώσσα που ομιλούν, είναι μια μίξη αρχαίων Ελληνικών και σλάβικων λέξεων, οι οποίες λέξεις, δεν έχουν καμιά σχέση με την τουρκική γλώσσα. Τα γνήσια Πομάκικα έθιμα όπως τα εξιστορούν οι παλαιοί, παραπέμπουν σε Χριστιανικές δοξασίες μιας ακόμη και τώρα ορισμένες γυναίκες Πομάκες συνηθίζουν να σταυρώνουν το ψωμί που ζυμώνουν αν και οι ίδιοι είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
Κλείνοντας την ομιλία της η Συναγωνίστρια είπε χαρακτηριστικά: «ως Έλληνες Εθνικιστές αλλά και ως Θράκες θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι πλέον για την προσφώνηση ΠΟΜΑΚΟΣ. Διότι τα χαρακτηριστικά της σπουδαίας γηγενούς φυλής των Πομάκων-Ροδοπαίων, αντικατοπτρίζουν τα Δωρικά χαρακτηριστικά των «νέων Σπαρτιατών» που μνημονεύουμε στον ύμνο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή». Μετά το τέλος της ομιλίας όλοι σε στάση προσοχής, έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας.
Την Παρασκευή 16-10-2015 κλιμάκιο συναγωνιστών και μέλη της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Γραμματέα Κιτσόπουλο Χρήστο βρέθηκαν δίπλα στους πολίτες της πόλης για να τους ενημερώσουν για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της αριστεράς με τα προαπαιτούμενα μέτρα φωτιά που θα ισοπεδώσουν τα πάντα στην Ελλάδα.
Το κλιμάκιο των συναγωνιστών κινήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης και μπαίνοντας στα μαγαζιά και στα καφενεία μοίρασε φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό και συζήτησε με τους πολίτες για την φοροκαταιγίδα που έρχεται και εισέπραξε την αγανάκτηση για την κυβέρνηση και την συμπαθια και την ελπίδα που έχουν πλέων οι πολίτες για την Χρυσή Αυγή.
Ο Σύριζα τελικά δεν κατήργησε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο όπως έλεγε μέχρι λίγους μήνες πριν αλλά αντιθέτως έφερε το τρίτο μνημόνιο στην χώρα και ένα αισχρό πολυνομοσχέδιο για την απελευθέρωση της δόσης των 2 δις. Ευρώ, τα οποία θα πληρώσει με το αίμα του ο Ελληνικός λαός. Με απλά λόγια η κατάσταση αυτή είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν οδηγεί σε καμιά λύση αλλά για να είμαστε ειλικρινείς οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση των Ελλήνων.
Την Τετάρτη, 14.10.2015, και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Στο κύριο σκέλος της η ομιλία αφορούσε την ιστορική ημέρα θανάτου του Παύλου Μελά, ενός ατρόμητου και γενναίου μακεδονομάχου που έπεσε στο χωρίο Στάτιστα κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες στις 13 Οκτωβρίου 1904.Ακόμη, μίλησε για το εξαθλιωτικό πολυνομοσχέδιο το οποίο οδεύει τον ελληνικό λαό στον εξευτελισμό και την πλήρη υποταγή του. Ο Τσίπρας εκτός του ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού τώρα ετοιμάζεται να τον αποτελειώσει εντελώς, να τον αφανίσει από προσώπου γης. Οι λαθρομετανάστες μαζί με τους βρωμότουρκους λύνουν και δένουν στο Αιγαίο μας, οι συντάξεις σε λίγο θα αποτελούν κάτι από το παρελθόν και η χώρα μας για άλλη μια φορά έκανε ρεκόρ πρωτιάς στην ανεργία. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλνουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...