ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

18/10/15

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: Απευθείας ενημέρωση θα λαμβάνουν οι τούρκοι για την Εξωτερική Πολιτική και την Εθνική Άμυνα!


ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: Απευθείας ενημέρωση θα λαμβάνουν οι τούρκοι για την Εξωτερική Πολιτική και την Εθνική Άμυνα!

Είδαμε, στο περιθώριο της συζητήσεως για το πολυνομοσχέδιο, το «επεισόδιο» που δημιουργήθηκε μεταξύ της Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, όταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό την μεθοδευόμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Βεβαίως, οι εθνοπροδότες του Σύριζα και των Ανέλ δεν είχαν κρατήσει κρυφούς τους πόθους τους για απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σλάβους των Σκοπίων. Το είχε πει ξεκάθαρα στις προγραμματικές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ότι θέση της κυβέρνησης είναι μία σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Δηλαδή μία ονομασία του τύπου «Βόρεια Μακεδονία».

Αυτές οι προδοτικές θέσεις, φυσικά, δεν ήταν κάτι καινούργιο για το περιβόητο «συνταγματικό τόξο», αφού είναι κοινή θέση των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής για άλλη μία φορά, να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Ενδεικτικα αναφέρουμε ότι η Νέα Δημοκρατία ήδη από πολλά χρόνια έχει προδώσει τη Μακεδονία μας και μάλιστα επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη επέτρεψαν την προσγείωση σκοπιανικού αεροπλάνου με την επωνυμία της Μακεδονίας μας σε ελληνικό έδαφος.
Παρόλα αυτά, ο Κοτζιάς φρόντισε να προαναγγείλει τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, επειδή δήθεν αποκάλυψε διπλωματικά μυστικά, τα οποία όμως – όπως προείπαμε – ήταν μέρος της πολιτικής επικαιρότητας και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβερνήσεώς του.
Σε πλήρη αντίθεση με την παραπάνω «ευαισθησία» του Υπουργού και της κυβερνήσεως Σανέλ, ο Σύριζα επέλεξε να δίνει απευθείας γνώση στους τούρκους για τα δεδομένα της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής (έστω κι αν αυτή είναι ανύπαρκτη) και της Εθνικής Άμυνας. Συγκεκριμένα, ως εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος στην εξαιρετικά ευαίσθητη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων επιλέχτηκαν δύο μουσουλμάνοι βουλευτές, η εθνική συνείδηση των οποίων πρόσκεινται στην Τουρκία.
Ο ένας είναι ο Μουσταφά Μουσταφά και ο άλλος είναι ο Γιουσούφ Αϊχάν, ο οποίος έχει πολλάκις απασχολήσει με τις ανθελληνικές δηλώσεις του και τη συμμετοχή του σε τουρκοσυνάξεις, όπου οι παριστάμενοι ομιλούν για την προσήλωσή τους στα συμφέροντα της Τουρκίας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ. Κοινώς, οι τούρκοι θα έχουν εκπροσώπους τους στην πιο νευραλγική επιτροπή της Ελληνικής Βουλής και θα λαμβάνουν απευθείας ενημέρωση για την Εθνική μας Άμυνα.
Είναι σαφές ότι οι συριζαίοι και οι λοιποί πολιτικάντηδες του «μνημονιακού τόξου» δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτή δεν δεσμεύεται από κανέναν και έχει ως μόνο της γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον. Αντιθέτως αυτοί θέλουν μυστικότητα όταν προτίθενται να προδώσουν την Πατρίδα και από την άλλη δεν φείδονται «διαφάνειας» όταν είναι να δώσουν πληροφορίες στους εχθρούς της Ελλάδος.
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, ότι στα σχέδιά τους μονίμως θα βρίσκουν απέναντί τους την Χρυσή Αυγή, η οποία θα δίνει σε κάθε πεδίο τον αγώνα για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία, αδιαφορώντας για το τίμημα και τις συνέπειες.
Κώστας Αλεξανδράκης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...