ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

21/10/15

ΑΙΣΧΟΣ: Συνέδριο στο Ευρωκοινοβούλιο διοργανώνει το ΑΚΕΛ με καλεσμένο τον εγκληματία πολέμου Ταλάτ


ΑΙΣΧΟΣ: Συνέδριο στο Ευρωκοινοβούλιο διοργανώνει το ΑΚΕΛ με καλεσμένο τον εγκληματία πολέμου Ταλάτ

Σήμερα Τετάρτη οι Ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ, Νεοκλής Συλικιώτης και Τάκης Χατζηγεωργίου, διοργανώνουν συνέδριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τίτλο "Οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό Πρόβλημα. Η σημερινή κατάσταση και προοπτικές".
Προσκεκλημένοι των δύο ευρωβουλευτών και ομιλητές θα είναι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, αλλά και ο τρομοκράτης και αττιλάρχης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, απαγορεύει την είσοδο σε Ρώσους Εθνικιστές πολιτικούς και ακαδημαϊκούς από το αδελφό κόμμα Ρόντινα με την αιτιολογία ότι είναι Ρώσοι (!), επιτρέπει σε έναν εγκληματία πολέμου και βασανιστή που δολοφονούσε Έλληνες της Κύπρου να κάνει ομιλίες στο Κοινοβούλιο.

Η στάση του ΑΚΕΛ δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, εξάλλου οι θέσεις τους για το Κυπριακό είναι γνωστές. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι την μανία της ΕΕ να καταλυθεί η Κυπριακή Δημοκρατία. Σε ψηφίσματα δηλώνει ότι η Άσσια ότι είναι κομμάτι της Τουρκίας. Έχει δώσει μέχρι τώρα 259 εκατ. ευρώ στα κατεχόμενα για να "τερματίσει την απομόνωση των Τουρκοκυπρίων". Ερωτήσεις που κάνουν οι Ευρωβουλευτές τις Χρυσής Αυγής για το Κυπριακό τις απορρίπτει το γραφείο του Σουλτς δηλώνοντας ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Κοινοβουλίου τα θέματα αυτά. Ακόμα Ευρωπαία Επίτροπος είχε δηλώσει ότι στόχος των προγραμμάτων της ΕΕ είναι η "οικονομική επανένωση του νησιού."
Τα γεγονότα δείχνουν ότι υπάρχει μία κοινή ατζέντα από όλα τα πολιτικά κόμματα με στόχο να φέρουν τον Κυπριακό Ελληνισμό προ τετελεσμένων. ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ πλέουν σε πλήρη σύμπνοια και οι θέσεις τους βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση με αυτές τις Τουρκίας. Οι Τουρκικές Λίρες έχουν μεγάλη αξία για τα δύο κόμματα.
Ανδρέας Γιαλλουρίδης
Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...